Ervaar de luxe van een linnen dekbedovertrek | Luxe beddengoed

Ervaar de luxe van een linnen dekbedovertrek

Ervaar de luxe en het comfort van het slapen onder een linnen dekbedovertrek.

Ben jij op zoek naar een comfortabel dekbedovertrek van een sterk en duurzaam materiaal? Eentje die geschikt is voor zowel de zomer als de winter en ook nog eens super zacht aanvoelt? Dan is een linnen dekbedovertrek precies wat je nodig hebt!

Comfortabel linnen beddengoed

Linnen dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimale nachtrust. Het zacht aanvoelende materiaal is ademend en warmte regulerend en daardoor kun je er het gehele jaar uitstekend onder slapen. Tijdens de zwoele nachten in de zomermaanden houdt linnen beddegoed je lekker koel, en als het ’s winters koud is in je slaapkamer voelt het dekbedovertrek juist weer heerlijk warm aan. De stof heeft een enorm zachte touch en wordt door het wassen alleen nog maar zachter. Een dekbedovertrek van linnen zal bovendien elegantie toevoegen aan je slaapkamer. Daar word je toch gelukkig van?

Walra Natural Linen dekbedovertrek
Walra Natural Linen dekbedovertrek

Bekijk snel alle linnen dekbedovertrekken >>

Sterk en duurzaam linnen

Vlas dat wordt geoogst
Vlas klaar voor de oogst

Linnen is een materiaal dat wordt gewonnen uit vlas. Van alle plantaardige vezels is linnen veruit de sterkste. Zo is het bijvoorbeeld drie keer sterker dan katoen! Daardoor gaat linnen ook een stuk langer mee dan andere materialen en dat maakt linnen beddegoed een duurzame keuze. Linnen wordt van oudsher al gebruikt voor kleding. Zelfs de Egyptische farao’s werden voor het mummificeren in linnen doeken gewikkeld. De productie van linnen verloopt daarnaast erg duurzaam. Het productieproces waarbij geen water en relatief weinig bestrijdingsmiddelen en kunstmest wordt gebruikt is zodoende erg milieuvriendelijk. Bij de verwerking van het vlas worden bovendien alle onderdelen van de plant gebruikt en zo gaat er dus niets verloren.

Linnen in elke maat en kleur

Onze linnen dekbedovertrekken zijn er in allerlei maten, van 1-persoons tot lits-jumeaux. Een nieuw dekbedovertrek moet natuurlijk wel goed passen bij de rest van het interieur in je slaapkamer. Daarom is er bij Smulderstextiel volop keuze uit verschillende kleuren. Een wit of ivoorkleurig dekbedovertrek straalt pure Scandinavische frisheid uit. Met de kleuren blauw, grijs en zand waan je jezelf juist weer in landelijke sferen. Ons aanbod linnen dekbedovertrekken is sinds kort aangevuld met gloednieuwe effen dessins van Snoozing!

Wacht niet langer en dompel jezelf onder in het comfort van een linnen dekbedovertrek. En slaap lekker!

Bekijk hier alle linnen dekbedovertrekken >>

Vorig artikel
Volgend artikel
Schlafgut hoeslakens