Schlafgut hoeslakens: het canvas voor al je dromen

Schlafgut hoeslakens: het canvas voor al je dromen

Schlafgut hoeslakens

Je denkt misschien; “Een hoeslaken is simpelweg een laken voor om het matras, waarom zou ik letten op de kwaliteit van het hoeslaken?” Besef dan even dat je één derde van je leven op zo’n hoeslaken ligt te slapen. Het is dus hartstikke belangrijk om te kiezen voor een hoeslaken van goede kwaliteit. Een toonaangevend hoeslakenmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit is Schlafgut. De naam zegt het al; op de perfecte hoeslakens van Schlafgut slaap je goed!

Meer dan alleen een stof

Een hoeslaken is dus meer dan alleen een stof. In je favoriete kleur en van hoogwaardige kwaliteit die je huid het fijnste gevoel geeft, is het een bijzondere slaapgenoot. Want niets komt zo dichtbij als een hoeslaken. Of je nu op zoek bent naar een zacht, elastisch of duurzaam hoeslaken; Schlafgut heeft het allemaal!

Topkwaliteit hoeslakens

De hoeslakens van Schlafgut zijn vervaardigd uit 95% gebreide katoen en 5% elastan. Dit geeft het zachte Schlafgut jersey stretch hoeslaken een fijne elastische structuur. Het laken is vochtregulerend en biedt extra bescherming tegen vuil en stof, waardoor je matras langer schoon blijft. De goede rekbaarheid van het laken zorgt ervoor dat je het gemakkelijk rondom je matras heen spant. De goed ademende en sterk absorberende stof geeft bovendien aangename verkoeling tijdens warme zomernachten. Dankzij het handige elastiek rondom, valt het hoeslaken mooi glad om je matras en verschuift het niet tijdens het slapen. Het slijtvaste hoeslaken is bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Schlafgut lakens blijven mooi, ook na het wassen.

Over Schlafgut

Het Duitse beddengoedmerk dat in 1952 is opgericht staat voor ultiem welzijn. Volgens Schlafgut is het bed ons meest intieme toevluchtsoord, dit is namelijk de plek waar wij tot rust komen. Goed beddengoed en een harmonieuze sfeer zijn daarin essentieel. De producten van Schlafgut kenmerken zich dan ook door hun hoogwaardige materialen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn hoeslakens van Schlafgut uiterst duurzaam. Met het duurzaamheidsinitiatief Code of Care 2020 plaatsen zij holistisch en duurzaam denken, handelen en produceren centraal in hun bedrijfsfilosofie. Daarbij maakt Schlafgut met het certificaat ‘Made in Green’ het productieproces van hun kwaliteitsproducten transparant voor de klant.

Een passend hoeslaken

Net zo belangrijk als het dekbedovertrek is het om daarbij een bijpassend hoeslaken te nemen. Het oog wil natuurlijk ook wat. Bij Smulderstextiel.nl vind je hoeslakens van Schlafgut die perfect passen bij jouw bed en stijl. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit hoeslakens in diverse maten en uitlopende kleuren, zo is er voor ieder wat wils!

 

Vorig artikel
Ervaar de luxe en het comfort van het slapen onder een linnen dekbedovertrek.
Volgend artikel