Het geheim van een goede nachtrust: Cinderella dekbedden en kussens

Het geheim van een goede nachtrust: Cinderella dekbedden en kussens

Hoewel velen Cinderella wellicht kennen vanwege hun prachtige dekbedovertrekken, heeft dit merk nog veel meer te bieden. Cinderella heeft een ruim assortiment met dekbedden en hoofdkussens die perfect aansluiten op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een dekbed dat je warm houdt tijdens de koude winternachten of een hoofdkussen dat perfect is afgestemd op je slaapgewoonten, Cinderella heeft het allemaal.

Een heerlijk dekbed voor ieder seizoen

De dekbedden van Cinderella zijn gemaakt met luxe en comfort als uitgangspunt. De zachte vulling is verdeeld in royale blokken om te voorkomen dat deze ongelijkmatig verspreid raakt. Voor ieder seizoen hebben ze het juiste dekbed; van zacht en luchtig tot aan een 100% natuurproduct. De dekbeddencollectie van Cinderella is er voor iedereen.

Ben je op zoek naar een dekbed dat geschikt is voor alle seizoenen? Kies dan voor een 4-seizoenendekbed. Dit innovatieve dekbed bestaat uit twee delen, waarvan het dunnere deel perfect is voor lente- en herfstavonden. Combineer ze eenvoudig om een warm dekbed te creëren voor de koudste wintermaanden. Het 4-seizoenen dekbed van Cinderella zorgt ervoor dat je altijd de juiste warmte hebt, ongeacht het seizoen.

En natuurlijk heeft Cinderella ook gedacht aan mensen met allergieën. De Cinderella dekbedden zijn gevuld met een speciale antiallergeen vulling die is behandeld met Healthguard, zodat je met een gerust hart kan genieten van je nachtrust.

Een diepere duik in dekbedvullingen

Kwaliteit begint met de keuze van materialen, en Cinderella heeft de kunst van het selecteren tot in de puntjes geperfectioneerd. Elke vulling heeft zijn eigen unieke voordelen en is afgestemd op verschillende slaapomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Een diepere duik in deze vullingen onthult de geheimen achter een goede nachtrust:

Donzen dekbed

Dons is één van de meest voorkomende dekbedvullingen en staat bekend om zijn ongelooflijke lichtheid en isolerende eigenschappen. De donzen dekbedden van Cinderella bieden een luxueuze zachtheid en warmte, perfect voor de koudste winteravonden. Het Cinderella Soul dekbed heeft een vulling van 90% luxe eendendons en 10% eendenveertjes: heerlijk om onder weg te kruipen.

Wollen dekbed

Een wollen dekbed van Cinderella blinkt uit in temperatuurregulatie en vochtafvoerende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor verschillende seizoenen. Bovendien staat de 100% zuivere scheerwol bekend om zijn duurzaamheid, dankzij de natuurlijke veerkracht van de vezels. Dit zorgt ervoor dat een wollen dekbed over vele jaren kan worden gebruikt.

Synthetisch dekbed

Hoewel synthetische dekbedden niet dezelfde natuurlijke eigenschappen hebben als dons of wol, bieden ze nog steeds comfort en warmte. Ook zijn ze over het algemeen een stuk gemakkelijker te onderhouden. Dat zorgt voor jarenlang slaapplezier!

Dekbed van bamboe

Liefhebbers van een lekker licht en luchtig dekbed kiezen vaak voor bamboe. Een bamboe dekbed biedt niet alleen comfort en gemak, maar is ook vriendelijk voor mensen met allergieën. Het is de perfecte keuze voor diegenen die verlangen naar de juiste temperatuur – nooit te warm, nooit te koud.

Een comfortabel hoofdkussen

Hoewel hoofdkussens vaak over het ‘hoofd’ worden gezien, spelen ze een belangrijke rol bij het creëren van de perfecte slaapomstandigheden. Een goede ondersteuning is immers het begin van een goede nachtrust. Daarom is het zeker de moeite waard om tijd te nemen om het perfecte hoofdkussen te vinden. Cinderella heeft comfortabele hoofdkussens om heerlijk weg te dromen!

Eén van de belangrijkste functies van een hoofdkussen is het ondersteunen van de nek en de wervelkolom. Het juiste kussen kan helpen om nek- en rugpijn te verminderen. Cinderella heeft hoofdkussens in verschillende materialen en vullingen, waaronder bamboe, dons, synthetisch en latex. Ervaar het comfort van de hoofdkussens van Cinderella en word elke ochtend wakker met een glimlach.

Cinderella, waar dromen werkelijkheid worden, en een goede nachtrust binnen handbereik is!

 

Ontdek hier de beddengoed collectie van Cinderella
Vorig artikel
Plaids
Volgend artikel
Polydaun beddengoed