Beter slapen met Polydaun beddengoed

Beter slapen met Polydaun beddengoed

Polydaun beddengoed

Val jij het liefst elke avond lekker ontspannen in slaap? Droom dan heerlijk weg onder de comfortabele dekbedden van de Zweedse beddengoedspecialist Polydaun! Dit kwaliteitsmerk gebruikt altijd de nieuwste technieken voor een optimale nachtrust. Zo verbetert je slaapkwaliteit en word je iedere ochtend ook weer fris wakker.

De innoverende technieken van Polydaun

Voor een optimale nachtrust is een kwalitatief goed dekbed en hoofdkussen heel belangrijk. Je slaapt beter, voelt je uitgerust en wordt ’s ochtends weer lekker fris wakker. Beddengoedspecialist Polydaun weet dit als geen ander en laat je elke avond heerlijk wegdromen. Het merk gebruikt hiervoor innoverende technieken die hun producten verrijken met handige eigenschappen. Op zoek naar een anti-huisstofmijt dekbed, ergonomisch hoofdkussen of materiaal waardoor je minder transpireert? Polydaun heeft het perfecte beddengoed voor elke slaapbehoefte.

Een dekbed tegen huisstofmijt

Een van Polydauns vernieuwende technieken is de speciale 3D-Polarsoft® vulling. Dekbedden gevuld met 3D-Polarsoft® voelen zo licht als dons en bieden je optimale warmte-isolatie. Dit maakt ze extra comfortabel om onder te slapen. Dankzij de isolerende werking blijft je lichaamstemperatuur de hele nacht op aangename hoogte. Ook zijn deze dekbedden goed bestand tegen huisstofmijt en hierdoor ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie. Je ervaart minder klachten zodat je slaapkwaliteit sterk verbetert. Dus heb je behoefte aan een anti-allergisch dekbed? Neem dan zeker een kijkje in het brede assortiment van Polydaun!

Fris en fruitig wakker worden

Naast beddengoed met 3D-Polarsoft® vulling heeft Polydaun nog veel meer comfortabele dekbedden en hoofdkussens in hun assortiment. Dit kwalitatief hoogstaande merk maakt ook gebruik van 100% Isocraft® met Tripleguard® behandeling. Deze veerkrachtige vulling is bijzonder zacht en heeft een uitstekende ventilerende werking. Hierdoor slaap je iedere nacht als een roos. Het sterk vochtabsorberend vermogen zorgt ervoor dat je in de ochtend lekker fris ontwaakt. De speciale Tripleguard® behandeling laat bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% verdwijnen.

Nooit meer nekklachten

Word jij ’s ochtends wel eens wakker met pijn in je nek? Dankzij de ergonomische Polydaun hoofdkussens is dat voortaan verleden tijd! Nekpijn ontstaat vaak door een te dik of te dun kussen waardoor je nek en rugwervels niet op dezelfde hoogte liggen. De speciale anti-nekklacht hoofdkussens bieden je optimale ondersteuning om goed te slapen. Ze vormen zich naar jouw lichaam en je spieren kunnen echt ontspannen. Het brengt jouw slaapcomfort vrijwel direct naar een hoger niveau. Verder heeft Polydaun ook een handig lichaamskussen waarmee je vanzelf de juiste houding aanneemt tijdens het slapen.

Alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust

Binnen de uitgebreide collectie van beddengoedspecialist Polydaun vind je veel verschillende soorten dekbedden en hoofdkussens. Er zijn luchtige zomerdekbedden voor in de zomer en bij dalende temperaturen val je heerlijk in slaap onder een lekker warm winterdekbed. Daarnaast heeft Polydaun 4-seizoenen dekbedden waarmee je het hele jaar door comfortabel slaapt. Tijdens de koudere wintermaanden voeg je beide delen samen voor een extra warm geheel.

Het kwaliteitsmerk is er bovendien voor het hele gezin! Van de kleinste ledikanten en peuterbedjes tot aan de extra brede lits-jumeaux. Er is altijd wel een product dat perfect bij je past. Net als het volwassen beddengoed beschikken ook de kinderdekbedden over zachte vullingen voor optimaal slaapcomfort. Ze zijn daarnaast goed bestand tegen huisstofmijt.

Tot slot bevat het assortiment hoofdkussens in alle soorten en maten. Bij Polydaun heb je dan ook een ruime keuze. De fijne eigenschappen en vernieuwende technieken laten je elke nacht opnieuw lekker slapen. Of je nu gaat voor een ergonomisch, anti-huisstofmijt of anti-transpiratie hoofdkussen: ze bezorgen je allemaal een heerlijke nachtrust. Haal daarom kwaliteit in huis en ontdek de kracht van fijn beddengoed!

Bekijk de volledige Polydaun beddengoedcollectie

 

Welk Polydaun dekbed of hoofdkussen spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Volgend artikel