De leukste plaids voor een gezellig interieur

De leukste plaids voor een gezellig interieur

Plaids

We zitten alweer middenin het herfstseizoen. De mooie najaarskleuren nodigen je uit om ook je interieur een vleugje sfeer te geven. Als de bladeren van de bomen vallen, maken we het binnen natuurlijk extra gezellig. Met een paar mooie kleurrijke plaids in huis voelen de koudere herfstdagen een stuk warmer aan. Benieuwd wat deze woonaccessoires kunnen doen voor jouw interieur? In deze blog hebben we de leukste plaids voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Plaids als de perfecte sfeermaker

Winterplaids zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Het uitgebreide assortiment plaids op Smulderstextiel.nl biedt je daarom een ruime keuze. Elke kleur heeft zijn eigen karakter en geeft je interieur een unieke uitstraling. Zo zit er altijd een mooie plaid voor je tussen die perfect bij je past. En houd je van een typische najaarslook? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij de geruite plaids. Sfeervoller kan bijna niet!

Nu het buiten al vroeg donker wordt is een gezellig huis extra fijn. Warme kleuren zoals donkerbruin, rood of oranje laten je interieur er sfeervol en knus uitzien. Deze kleuren beschikken vaak over een gele ondertoon. Je krijgt er een fijn huiselijk gevoel van. Zeker als je een warmkleurige plaid lekker om je heen kunt slaan tijdens een avondje series kijken. Het maakt jouw woon- of slaapkamer helemaal winterproof.

Vind jij niets fijner dan thuiskomen in een vrolijke en inspirerende woonkamer? Dan past een frisse kleur als geel, roze, groen of blauw perfect bij jouw smaak. De prachtige en heldere kleuren zorgen voor wat lichtpuntjes in deze donkere dagen. Ze bevorderen creativiteit, geven je nieuwe energie en vullen je dag met positiviteit. Ook lenen de kleuren zich goed voor verassende kleurcombinaties. Hierdoor geef je jouw interieur een eigentijdse en persoonlijke draai.

Voor een stijlvolle look in huis is een witte, grijze of zwarte plaid altijd goed. Met deze prachtige kleuren creëer je een tijdloze chique uitstraling. Bovendien combineer je ze eenvoudig met andere kleuren uit je interieur. De plaids passen hierdoor perfect bij vrijwel iedere woonstijl en je kunt er alle kanten mee op.

Streelzachte plaids voor fijn comfort

In de herfst kruipen we ’s avonds graag lekker warm weg onder een zacht plaidje. Zo geniet je nog meer van je favoriete boek of tv-serie. Dankzij de comfortabele materialen voelen plaids heerlijk aan in je handen. Veel plaids zijn gemaakt van fleece stof en dit geeft ze die fijne zachte touch. Fleece is daarnaast een soepel materiaal en het houdt warmte goed vast. Dit maakt het een heerlijke stof voor in de koude wintermaanden.

Naast fleece vind je op Smulderstextiel.nl ook plaids gemaakt van andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan katoen, wol, synthetisch of linnen. Het materiaal katoen is van nature een zachte en soepele stof. Net als fleece biedt een katoenen plaid je hierdoor fijn comfort. Ook wol is een puur natuurlijk product en het heeft een zachte touch. Je kruipt er letterlijk mee onder de wol. De stof beschikt over een antibacteriële werking en is bovendien zelfreinigend. Het maakt wol tot een goede keuze voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Prachtige plaids voor iedereen

Andere materialen die zich perfect lenen voor een lekker warme plaid zijn bamboe, linnen, Tencel en synthetische stoffen. Hierdoor heb je een ruime keuze aan verschillende plaids om van te genieten deze winter. Welke kleur, materiaal of maat ook bij je past, in het grote assortiment zit er altijd een prachtig exemplaar voor je tussen. Ze geven je interieur een stijlvolle uitstraling en houden warmte goed vast. Je kunt de verwarming dan ook mooi een graadje lager zetten.

Benieuwd geworden naar alle verschillende plaids? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment op Smulderstextiel.nl. Kies de kleur die bij jouw interieur past en laat je deze winter weer lekker verwarmen!

 

Bekijk de uitgebreide collectie plaids

 

Welke kleur heeft jouw favoriete plaid?

Vorig artikel
Is buikslapen slecht?
Volgend artikel