Verwen haar met deze leuke Moederdagcadeau's

Verwen haar met deze leuke Moederdagcadeau’s

Moeder en kind op moederdag

Ben jij nog op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? In deze blog bieden we je volop inspiratie om jouw geliefde te verrassen met een mooi gebaar. Zo tover je een glimlach op haar gezicht en laat je haar weten hoe speciaal ze is!

Prachtig nieuw beddengoed

Op Moederdag maak je jouw geliefde natuurlijk heerlijk ontspannen wakker met een lekker ontbijtje in bed. Een gekookt eitje en een fijn kopje koffie of thee doet het altijd goed. Het is een mooi begin van een dag vol verwennerij! Extra leuk is het om wakker te worden onder een zacht en mooi dekbedovertrek. Je maakt haar dan ook zeker weten blij met nieuw beddengoed.

Wat dacht je bijvoorbeeld van romantische bloemen op bed? Of een frisse, zomerse look dankzij vrolijke gele madeliefjes? Deze eyecatchers geven de slaapkamer een prachtige make-over waar je geliefde het hele jaar door nog van genieten kan.

 

In ons ruime assortiment vind je overtrekken passend bij elk interieur, de prints zijn uiteenlopend en de kleuren komen mooi tot hun recht. Van stijlvol zwart tot aan vrolijk geel: met een leuk dekbedovertrek krijgt de ruimte weer een totaal nieuwe look. Welke kleur vindt jouw geliefde het mooist?

 

 

Ontdek ons beddengoed

Zacht en stijlvol badtextiel

Een ander leuk cadeau waar je haar heel blij mee maakt, is een nieuwe set handdoeken, washandjes en gastendoekjes. Net als een dekbedovertrek ziet deze verrassing er niet alleen prachtig uit, maar badtextiel komt ook altijd goed van pas. Nieuw badtextiel geeft haar badkamer een frisse look en is een stijlvolle toevoeging op je interieur.

Binnen ons ruime assortiment kies je uit een scala aan kleuren, prints en materialen. Hierdoor zit er altijd wel een mooie set voor je dierbare tussen. Houdt je geliefde van een landelijk interieur? Kies dan een zachte kleur zoals lichtbruin, off-white of roze. Zulke lichte tinten geven de badkamer een rustige en sfeervolle look. Dit maakt ze zeer geschikt om te gebruiken in de landelijke woonstijl.

Bekijk al ons zachte badtextiel

Een zonnig strandlaken

Met een vrolijk strandlaken is jouw dierbare goed voorbereid op een heerlijke zomer. De leuke prints en mooie kleuren laten haar wegdromen naar warme oorden met witte zandstranden en groene palmbomen. Je kunt jezelf er ook fijn mee afdrogen na een frisse duik in het water. Onze strandlakens voor volwassenen zijn daarnaast groot genoeg om lekker languit op te liggen. Of verras haar met een trendy hamamdoek!

Ga naar alle strandlakens!

 

Weet jij al waarmee je jouw geliefde gaat verrassen?

Vorig artikel
Kayori Meguro dekbedovertrek - groen
Volgend artikel
Rivièra Maison Blushin Blooms dekbedovertrek