Polydaun hoofdkussens: vind het comfort dat bij jou past

Polydaun hoofdkussens: vind het comfort dat bij jou past

Polydaun hoofdkussen

Polydaun biedt een uitgebreide keus aan hoofdkussens, voor groot en klein. Of je nu op je zij, je rug of je buik slaapt, in het assortiment van dit Zweedse beddengoedmerk vind je zeker een kussen dat passende ondersteuning biedt bij jouw slaaphouding. De verschillende punt- en boxmodellen hebben een vulling van natuurlijke of synthetische materialen die elk hun eigen stevigheid bieden: zacht, medium of stevig. Zo weet je zeker dat je iedere ochtend uitgerust wakker wordt. We zetten de voordelen van de verschillende materialen graag voor je op een rij.

Synthetische hoofdkussens

De synthetische hoofdkussens van Polydaun zijn bij uitstek geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De meeste modellen zijn namelijk gevuld met gesiliconiseerde holle polyestervezel of micro-gel polyester waardoor ze een goede bescherming bieden tegen huisstofmijt. Deze synthetische materialen voelen licht en zacht aan, maar de stevigheid van het hoofdkussen wordt natuurlijk vooral bepaald door het vulgewicht. Een ander bijkomend voordeel van synthetische kussens is dat je ze eenvoudig kunt wassen. Zo slaap je nacht na nacht op een fris en schoon kussen.

Latex hoofdkussens

De Polydaun hoofdkussens met een vulling van natuurlatex staan bekend om hun uitstekende ventilerende en temperatuurregulerende werking. Dit betekent dat je lichaamstemperatuur constant blijft tijdens de nacht, waardoor je minder zweet. Het vulmateriaal behoudt bovendien lang zijn oorspronkelijke vorm en veerkracht. De elastische structuur zorgt voor een goede uitlijning van de wervelkolom. Daardoor staan de latex Polydaun hoofdkussens garant voor optimale ondersteuning en kan nek- en schouderpijn worden voorkomen. Tenslotte is dit fijne materiaal van nature hypoallergeen, antibacterieel en antimicrobieel. Dus ook mensen die last hebben van allergieën of een gevoelige huid zullen zeker genieten van een goede en gezonde nachtrust.

Bekijk alle Polydaun hoofdkussens

Traagschuim hoofdkussen

Het medium stevige Kalmar hoofdkussen van Polydaun biedt alle voordelen van traagschuim of memory foam. Dit drukverlagende en vormvaste materiaal vormt zich naar je lichaam en helpt daardoor de nek- en schouderspieren te ontspannen tijdens het slapen. Daarnaast draagt het bij aan een betere bloedcirculatie. Doordat een traagschuim hoofdkussen reageert op de lichaamstemperatuur voelt het vaak wat warmer aan.

Wollen hoofdkussen

Om ervoor te zorgen dat de nekwervels en het hoofd altijd in een rechte lijn liggen, is het Pura hoofdkussen van Polydaun voorzien van een heerlijk zachte vulling van wolbolletjes. Door het boxmodel met oplopende rand, biedt dit veerkrachtige hoofdkussen met medium stevigheid altijd optimale ondersteuning. Dankzij de goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen is wol bovendien ideaal voor mensen die snel transpireren. Wollen hoofdkussens blijven lang schoon en fris, doordat de lanoline (of wolvet) een zelfreinigende en antibacteriële werking heeft.

Welk hoofdkussen van Polydaun past het beste bij jou?

Vorig artikel
Volgend artikel
iSeng Aqua dekbedovertrek