Uitgelicht: de nieuwe collectie van Beddinghouse

Uitgelicht: de nieuwe collectie van Beddinghouse

Beddinghouse collectie najaar 2019 beddengoed

Na een prachtige zomer staat toch echt de winter voor de deur. En dat betekent dat jij je fleurige bedlinnen kan omruilen voor warm beddengoed in rijke herfstkleuren en stijlvolle prints. Met de nieuwe najaarscollectie van Beddinghouse maak je jouw slaapkamer volledig winterproof! Duik met ons mee in de nieuwe bedcollectie en steek je slaapkamer in het nieuw.

Najaarscollectie Beddinghouse: 8 trendy woonstijlen

Twee keer per jaar presenteert Beddinghouse een nieuwe collectie die bestaat uit diverse, kleurrijke dessins gebaseerd op de laatste trends en het beste materiaal. De najaarscollectie bestaat uit acht verschillende thema’s met elk een geheel eigen stijl. Op die manier sluit er altijd wel een woonstijl aan op jouw smaak, die je een hoop nieuwe ideeën kan bieden voor de nodige slaapkamerinspiratie. Bovendien wordt een duurzame toekomst daarbij niet uit het oog verloren, want het prominente merk is aangesloten bij het Better Cotton Initiative (BCI) en innovatief op het gebied van duurzame stoffen en materialen. Zodat jij heerlijk kunt slapen onder de mooiste creaties en duurzame, hoogstaande kwaliteit beddengoed.

Bekijk de nieuwe collectie van Beddinghouse >

Boutique Chique

Een ode aan de romantiek en vrouwelijkheid: dat is de story Boudoir Chique. De kleuren lopen van poederroze tot okergeel. De story is geïnspireerd op de woontrend Boutique Chic of boetiek hotel waarbij fluweel en bloemenprints de boventoon voeren. In deze story waan je je even weg van buitenshuis, het voelt warm en gezellig, een plek waar je samen kunt komen om even te genieten.

 

Desert Shadow

Ga jij mee met de laatste trends? Dan is het beddengoed in de story Desert Shadow echt iets voor jou. Dit thema brengt de trendkleuren terra en steenrood bij elkaar en combineert deze zelfs met de welbekende panterprint! De dekbedovertrekken sluiten aan op de laatste trends, maar zijn net even anders. Hiermee geef je jouw slaapkamer interieur een eigenzinnige touch.

Ever Green

Groen is nog steeds enorm populair dit seizoen. En niet zo gek, groen geeft een gevoel van rust en ontspanning. Bovendien haal je met deze kleur buiten naar binnen. Kies jij voor een tijdloos banendessin, kleurrijke bloemen en bladeren of misschien wel een trendy panterprint? Met het thema Ever Green haal je de natuur in huis en creëer je een oase van rust in de slaapkamer.

Night Sky

Nachtblauw, denim blauw, zakelijk blauw; de laatste jaren blijft blauw een trendy kleur voor in het interieur. Vooral in de wintermaanden is een donkerblauwe tint een sfeervolle keuze. De story Night Sky laat dit zien. De dessins met grafische prints stralen rust, kalmte en ontspanning uit. Droom heerlijk weg onder een van de nachtblauwe dessins.

Raw Edge

De story Raw Edge kun je omschrijven als warm met een rauw randje en past goed binnen de landelijke woonstijl. De dessins zijn geïnspireerd op natuurlijke kleuren en materialen als hout, rotan en vlechtwerk. Het rauwe buitenleven wordt hiermee naar binnen gehaald. Kies een van de vijf dessins en waan je even weg van de drukke stad, in een boerderijtje, relaxend op het vloerkleed voor een knapperende haardvuur.

Yellow Glow

Geel is al een tijdje een geliefde mode- en interieurkleur. In tegenstelling tot de frisse tinten die we eerder deze zomer zagen gaat de geeltint voor dit najaar iets meer richting warm oker en oranje. De kleuren binnen deze story worden gecombineerd met prachtige herfsttinten als cognac, olijf en diverse bruin nuances. Hiermee kreeg je eenvoudig een warme en hippe uitstraling in de slaapkamer, precies waar je naar verlangt in de winter.

Van Gogh

Liefhebber van kunst? Dan kun je jouw hart ophalen met deze unieke collectie in samenwerking met het Van Gogh Museum, gebaseerd op de bekende schilderijen van Vincent van Gogh. Geheel volgens de laatste interieurtrend ‘Statement Art’, waarbij één meesterwerk centraal staat in het interieur. Zo heb jij een echte eyecatcher in je slaapkamer. Vanaf nu haal je de prachtige kunstwerken naar je slaapkamer! Een stilleven om bij weg te dromen.

Welke story sluit aan op jouw smaak? 

Ben je benieuwd geworden naar de gehele collectie? Die bekijk je in onze webshop.

Vorig artikel
Duurzaam slapen
Volgend artikel
Afmetingen kinderbed