The Lion King: slaap in je eigen mighty jungle

The Lion King: slaap in je eigen mighty jungle

slapen-in-de-jungle-de-lion-king

Volgende week is het zover, dan gaat de nieuwe film van The Lion King in première! Kun jij als fan niet wachten? Er zijn weer nieuwe beelden van de Disney film opgedoken. Om deze ervaring nog rijker te maken heeft Smulderstextiel.nl bijpassende dekbedovertrekken en strandlakens, zodat je ook thuis in jouw eigen jungle waant. Hakuna matata!

Nieuwe beelden van The Lion King

Als fan moet je nog heel even wachten, want op 17 juli is de Lion King film te zien in de Nederlandse bioscopen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten heeft Disney nu beelden vrijgegeven waarin al een klein stukje van de film te zien is. Onder andere Beyoncé en Donald Glover, die de stemmen van Simba en Nala vertolken, zijn te zien en te horen in het fragment. Daarnaast worden nieuwe scènes uit de film getoond en is ook de cast van andere insprekers te zien. Onder meer Seth Rogan en Keegan-Michael Key die de stemmen van Pumba en Kamari inspreken. Wat een gave sneak peek van de film!

 

 

Dekbedovertrekken met dierenprints

Wil jij alvast in de stemming komen en ook thuis in the mighty jungle slapen? Bij Smulderstextiel.nl vind je nu supermooie dekbedovertrekken en strandlakens. Slaap met de koning uit de wildernis of sta oog in oog met imposante wilde dieren.

Kies voor een dessin vol foto’s van olifanten, tijgers en zebra’s waarin uiteraard de leeuw, de koning van het dierenrijk, niet mag ontbreken. Waan je in de jungle met een leeuwenfamilie of twee kleine schattige welpjes. Krachtig en mooi tegelijk. Als dierenliefhebber is zo’n overtrek of strandlaken natuurlijk een echte must-have!

Bekijk alle dekbedovertrekken met dierenprint >>

 

Vorig artikel
Romanette Jeanette dekbedovertrek
Volgend artikel
Goed dekbed = Goede slaap = Gelukkiger leven ♥ Investeren in een comfortabel dekbed wordt misschien wel de beste beslissing van je leven!