Een complete slaapkamer met onze plaids en spreien

Een complete slaapkamer met onze plaids en spreien

Plaids en spreien zijn niet alleen praktische aanvullingen op het beddengoed, maar ook sfeervolle woonaccessoires voor de woon- of slaapkamer. Of je nu een plaid of bedsprei voor extra warmte aanschaft of gewoon voor het zicht, door je beddengoed en woontextiel op elkaar af te stemmen kun je een prachtig geheel in je interieur creëren!

Plaids

Dat het assortiment van Smulderstextiel.nl meer omvat dan beddengoed alleen, hebben we in onze eerdere blogs al eens laten zien. Ook onze collectie plaids en spreien is het vermelden waard! Je interieur kleed je natuurlijk in eerste instantie aan met een mooi dekbedovertrek dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Wil je daarnaast nog extra warmte en zachtheid dan is een bedsprei of een plaid een goede keus. Onze collectie plaids straalt sfeer en warmte uit en is dan ook ideaal voor op bed en op de bank. Een plaid is immers heerlijk om tijdens koude momenten lekker onder weg te kruipen. Kies voor een aaibaar, heerlijk zacht materiaal zoals polyester of een wollen dessin voor een knus gevoel. Daarnaast kan een plaid over een bank of stoel gehangen worden voor een trendy look in het interieur. Genoeg keus in onze collectie plaids!

Bedspreien

Ook als het aankomt op bedspreien vind je bij ons mooie exemplaren van hoogwaardige kwaliteit. Een bedsprei heeft natuurlijk meerdere functies: zo is het de ideale manier om het beddengoed te beschermen tegen zonlicht en stof. Met een bedsprei blijft het dekbedovertrek dus langer mooi en fris; bovendien biedt de sprei extra warmte tijdens koude nachten. En, niet geheel onbelangrijk, een bedsprei vormt echt de finishing touch in de slaapkamer! Binnen onze collectie bedspreien vind je dan ook zowel exemplaren die een basic kleur hebben als spreien die een uitgesproken dessin hebben, zodat je altijd iets van jouw smaak vindt.

Kortom, laat je inspireren door ons sfeervolle aanbod en kleed de woon- of slaapkamer helemaal in stijl aan! In ons assortiment plaids en spreien vind je tevens comfortabele dekens, voor extra comfort en warmte.

Vorig artikel
Volgend artikel