Ontdek de nieuwe essentials van Zohome

Ontdek de nieuwe essentials van Zohome

Zohome Palma dekbedovertrek - beige

Met de komst van de lente, verrast Zohome ons dit jaar opnieuw met een prachtige voorjaarscollectie. Dit seizoen draait alles om het vinden van de perfecte essentials voor je slaapkamer, en Zohome heeft precies wat je nodig hebt! Ontdek de nieuwe dekbedovertrekken van Zohome in zoete kleuren, tijdloze strepen en speels aquarel.

Licht en luchtig pastel

Ben je op zoek naar een effen dekbedovertrek met een verrassende twist? Dan zijn de Percalle dekbedovertrekken van Zohome de perfecte keuze. Pastelkleuren zijn de laatste jaren helemaal dé trend. Wat maakt jouw slaapkamer nou vrolijker dan zachte pasteltinten? De pastelkleurige dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Welke kleur is jouw favoriet?

Tip! Ben je bang dat de kleur te zoet staat in de slaapkamer? Geen zorgen. De kleuren kunnen juist een prachtige toevoeging zijn in een grijs, wit of zwart interieur voor een prachtig contrast.

Strak en stijlvolle strepen

Eén ding is zeker: het Zohome Banda Di Lino overtrek raakt nooit uit de mode en staat simpelweg goed in elk slaapkamerinterieur! Dit voorjaar voegt Zohome twee nieuwe kleuren toe aan de collectie: palm taupe en dark grey. Deze natuurlijke kleuren zijn makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Een klassiek, gestreept dekbedovertrek is echt een must voor in de slaapkamer.

Speelse patronen van aquarel

Laat je inspireren door de dekbedovertrekken met speels geschilderde stippen in aquarel van Zohome. De patronen, in zachte voorjaarskleuren, dansen prachtig over de dekbedovertrekken heen. Kies je voor het fleurige Indiano dekbedovertrek of haal jij liever de natuur in huis met het Ramoscello dekbedovertrek? In combinatie met de witte achtergrond zorgen ze voor een rustig geheel. De prints geven een echte boost aan je slaapkamerinterieur!

Keuze in comfort: diverse materialen van Zohome

De nieuwe collectie bestaat uit drie verschillende materialen: katoen, katoen-satijn en percale katoen. Deze materialen zijn ideaal voor het voorjaar, omdat ze goed ventileren en daardoor heerlijk fris en koel aanvoelen. Zo is katoen zacht en valt het soepel. Katoen-satijn is soepel en heeft een luxe uitstraling door hun subtiele glans. Percale katoen is een stuk steviger en voelt heerlijk crispy aan. Onder deze luxe materialen van Zohome is een goede nachtrust gegarandeerd!

Welk dekbedovertrek uit de nieuwe voorjaarscollectie van Zohome heeft jouw voorkeur?

Bekijk de collectie van Zohome hier!
HEADERFOTO: Zohome Palma dekbedovertrek beige
Vorig artikel
Volgend artikel