Damai beddengoed collectie; warm en eigentijds

Damai beddengoed collectie; warm en eigentijds

Damai Cassio dekbedovertrek

Het merk Damai is zeer veelzijdig en innovatief. De collecties bestaan altijd uit een tal van kleuren, dessins en materialen, zodat een zo groot mogelijk publiek wordt aangesproken. Een leuk gegeven, want zo zit er altijd wel iets voor jou bij. Het Damai beddengoed voor het najaar is daarom opnieuw een knap staaltje vakwerk waar wij erg enthousiast over zijn!

Elementen uit de natuur

Waar het merk Damai met name bekend om staat zijn de veelzijdige dessins die iedere collectie weer sieren. Voor het najaar is een kleine stap richting de natuur gezet. Mooie, kleurrijke prints vormen echte eyecatchers voor in de slaapkamer. De fleurige bloemenprints zorgen voor een vrolijke noot, terwijl je ook met rustige tinten een mooie sfeer neerzet. Deze mooie dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% katoen. Een heerlijk zacht, ademend en kwalitatief uitstekend materiaal. Dankzij de prettige eigenschappen die katoen te bieden, heeft slaap jij uiterst comfortabel deze winter.

Klassiek en elegant

Naast trendgevoelige dessins heeft Damai ook een aantal klassiekers voor het najaar in petto. Het zijn mooie, elegante prints die niet alleen tijdloos zijn, maar ook direct voor een klassieke uitstraling zorgen in de slaapkamer. Ruitpatronen en grafische prints in warme aardetinten sluiten perfect aan bij de koudere maanden van het jaar. Dankzij het gebruik van verschillende stoffen is er voor ieder wat wils. Ben je een liefhebber van chique katoen-satijn of kruip je graag onder warm en zacht flanel? Aan jou de keuze!

Damai Sherrif dekbedovertrek terra
Damai Sherrif dekbedovertrek – terra

 

Damai beddengoed voor jong en oud

Dat het beddengoed van Damai alleen voor volwassenen is, kunnen we bij deze ontkrachten. Er zijn dit najaar ook een viertal eenpersoons dekbedovertrekken toegevoegd die perfect passen op de moderne tiener- of kinderkamer. Voor welk tof dessin kies jij? Bovendien is de dubbelzijdige print van deze kleurrijke katoenen dekbedovertrekken ook erg leuk. De voorkant toont het dier groots en prominent, terwijl de achterzijde een all over print heeft met verschillende Afrikaanse dieren. Zo kun je eenvoudig afwisselen 😉

 

Kortom, heb jij je oog al laten vallen op een mooi Damai dekbedovertrek?

Vorig artikel
VT Wonen Earth dekbedovertrek
Volgend artikel
vtwonen beddengoed najaarscollectie: uren slaapplezier