Walra’s voorjaarscollectie: wegdromen in een luxe oase van rust

Walra’s voorjaarscollectie: wegdromen in een luxe oase van rust

Het is lente, eindelijk! De stralende zon die heerlijk door je slaapkamerraam schijnt verwelkom jij natuurlijk met open armen, maar er is ook een minpunt: opeens lijkt je slaapkamer toch niet zo schoon als je dacht en sluit je donkere beddengoed niet meer aan op het nieuwe seizoen. Tijd voor nieuw en fris beddengoed. Speciaal voor het voorjaar komen er heel wat nieuwe collecties online. Deze week wordt de nieuwe dekbedovertrekken van Walra uitgelicht. Een zomerse en frisse collectie, maar ook tijdloos en vertrouwd.

Voorjaarscollectie Walra: elegant & tijdloos

Al sinds 1873 is Walra het toonaangevende merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Dit voorjaar heeft Walra weer een prachtige collectie weten neer te zetten. De voorjaarscollectie straalt luxe, frisheid en harmonie uit. De rustige dessins in natuurlijke tinten zijn vernieuwend, maar voelen toch ook direct vertrouwd. De heerlijk zachte materialen en verfijnde patronen en kleuren maken de producten van Walra dé perfecte aanvulling op elk interieur.

Trendkleur: Jade

De voorjaarscollectie van Walra staat in het teken van eigentijds beddengoed in zachte kleuren waarmee je eindeloos kunt variëren. Eén van die kleuren is jade. Een prachtige, lichte kleur groen wat op het moment ontzettend trendy is. De dekbedovertrekken Fine Feston, Natural Mix en New Vintage bevatten deze mooie kleur. De tint is eenvoudig te combineren met andere kleurstellingen als donkergroen, wit en pasteltinten. Maak de slaapkamer compleet met een mooie plaid, planten en andere bijpassende accessoires.

Schilderachtige aquarelinvloeden

Onder deze luxe dekbedovertrekken doezel jij heerlijk weg! De dekbedovertrekken met aquareltekeningen zijn stoer, maar hebben tegelijkertijd een romantisch karakter. Het beddengoed uit de nieuwe collectie past daarom zowel in een Scandinavisch als romantisch interieur. Ga jij voor een sprekende bloemenprint in denim blauw? Voor een luchtig dessin met roze bloesems? Of toch het bijzondere dessin met gouden druppels? Aan jou de keuze!

Verfijnde patronen

Behalve klassieke en elegante ontwerpen heeft Walra ook hippe, grafische patronen. Het dekbedovertrek Head over Lines bijvoorbeeld, is een trendy strependessin dat wordt afgewisseld door banen met verticale lijntjes. Helemaal in lijn met de Scandinavische en monochrome stijl. Ga je liever voor een stoer ruitenmotief? Dan is het Square Nights motief misschien iets voor je. Bij dit dessin is het klassieke ruitenmotief in een modern jasje gestoken.

Trendy bloemendessins

Maar als je echt een dekbedovertrek voor het voorjaar zoekt, kies je natuurlijk een dekbedovertrek met bloemen. Daarbij hoef je niet meteen te denken aan een bloemetjesgordijn of oma’s tafelkleed. Walra heeft speciaal voor dit voorjaar twee prachtige dekbedovertrekken met een subtiel bloemendessin ontworpen. Het Floral Shades dekbedovertrek met grote bloemen, uitgewerkt in een lichtgrijze kleur met rasterachtergrond past uitstekend binnen een urban jungle interieur. Terwijl het Joyful Moods overtrek met fijne bloemenprint en gestreepte achterzijde juist goed aansluit op een romantische slaapkamerinterieur. Daarmee bewijst Walra dat een overtrek met bloemendessin niet oubollig, maar juist hartstikke trendy kan zijn.

Uit Walra’s nieuwe collectie zijn dekbedhoezen met aquarelinvloeden toch echt wel onze favoriet. En onder welk dekbedovertrek zou jij wel willen wegdromen?

Vorig artikel
Volgend artikel
Dag van de ruimtevaart