In de SALE: Zomerse dekbedovertrekken

In de SALE: Zomerse dekbedovertrekken

Zomersale Smuldertextiel

Wil jij het zomergevoel nog even vasthouden, ook al wordt het weer wat somberder? Met een vrolijk dekbedovertrek haal je die vakantiesfeer eenvoudig naar binnen. En tot en met 31 augustus vind je bij Smulderstextiel allerlei zomerse dekbedovertrekken in de SALE!

Bloemenprints in de SALE

Voor een zomers gevoel is een dekbedovertrek met bloemen zeer geschikt. Combineer een bloemendessin met een witte ondergrond voor een frisse uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor het Carla dekbedovertrek van Ambiante of het vrolijke Mabel overtrek van Papillon.

Een kleurrijke bloemenprint op een donkere ondergrond geeft je slaapkamer een chic tintje, zoals het Essenza Brohna dekbedovertrek. Het Dried Flowers dekbedovertrek van Beddinghouse heeft daarnaast nog een lichtroze achterzijde voor een zacht accent.

Meer dekbedovertrekken met bloemen? Kijk dan hier >>

Pastel dekbedovertrek

In de SALE kun je ook terecht voor dekbedovertrekken volgens de laatste trends. Voor een zomerse look in de slaapkamer zijn pasteltinten erg geschikt. Denk hierbij aan een pastelblauw overtrek met frisse print, zoals het Dragonfly dekbedovertrek van Beddinghouse. Of een combinatie met een grafisch dessin, zoals het Together overtrek van Ariadne at Home.

Haal de natuur in huis

Kan jij nog geen afscheid nemen van de zomer? Haal dan een vleugje natuur naar je slaapkamer met een dekbedovertrek in de aanbieding. Zo zijn er overtrekken met fotodessins waarmee je jezelf aan het strand waant, zoals het Deauville dekbedovertrek. Liever een tropische bestemming? Het Sundance dekbedovertrek neemt je mee naar een jungle met allerlei bomen en dieren.

Wil je graag alle dekbedovertrekken zien in de SALE?

Bekijk hier alle SALE dekbedovertrekken >>

 

Of neem een kijkje in ons gehele SALE aanbod om je beddengoed aan te vullen.

Bekijk hier het gehele SALE aanbod >>

 

Welk dekbedovertrek uit de zomer SALE haal jij in huis?

Vorig artikel
Chic & relaxed: blauw in de slaapkamer
Volgend artikel
Deze dingen over muggen wist jij nog niet