Stylingtips: hoe maak ik mijn slaapkamer winterproof?

Stylingtips: hoe maak ik mijn slaapkamer winterproof?

Het najaar is begonnen. Bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en de temperatuur begint te dalen. Terwijl de wereld buiten kouder wordt, verlangen we ernaar om weer vroeg onder de dekens te kruipen en de knusheid van thuis op te zoeken. Het is belangrijk dat dit seizoen onze slaapkamer een veilige haven wordt, een plek waar we compleet tot rust kunnen komen.

Met de koudere dagen in het vooruitzicht is het de perfecte tijd om ons beddengoed te wisselen en te vernieuwen. Bij Smulderstextiel zijn we helemaal klaar voor het komende seizoen met nieuwe dekbedden, dekbedovertrekken, plaids en nog véél meer. Ben je benieuwd naar hoe je jouw slaapkamer winterproof kunt maken?

Warm en comfortabel dekbedovertrek

Ben jij een echte koukleum? Als je het in bed moeilijk warm krijgt of het snel koud hebt, kun je dit najaar het beste voor een dekbedovertrek van katoen flanel kiezen. Onze flanellen dekbedovertrekken maken je bed nog behaaglijker en voelen heerlijk warm aan. Dit komt doordat flanel aan één kant is opgeruwd, waardoor er een zacht laagje ontstaat dat de warmte vasthoudt. Naast deze praktische voordelen is flanel dit najaar verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en patronen.

 

 

Als je het daarentegen snel warm hebt, hebben we in onze najaarscollectie een ruime keuze aan dekbedovertrekken van katoen, percale katoen of katoen satijn. Het leuke van beddengoed is dat je eindeloos kunt combineren en variëren. En dat is fijn, dit geeft je de kans om je slaapkamer tijdens de wintermaanden knusser te maken dan in de zomer. Of je nu van uitgesproken en opvallende prints houdt of de voorkeur geeft aan een ingetogen look. Gebruik zachte stoffen, rijke kleuren en rustgevende elementen om een perfecte omgeving te creëren voor de koude maanden.

Maak het bed helemaal af met een aantal sierkussen en plaids in bijpassende kleuren. Hiermee creëer je een heerlijk luxe, comfortabele sfeer in de slaapkamer!

 

Knusse plaids

Een onmisbaar item voor je bed of bank: plaids zijn onmisbare accessoires voor het najaar. Ze zijn niet alleen praktisch en geliefd bij velen, maar voegen ook warmte en stijl toe aan je slaapkamer of woonkamer. De zachte textuur voelt heerlijk aan en trekt meteen de aandacht. Zachte texturen verhogen het comfort en creëren een warme en gezellige sfeer om te slapen. Voor de koude nachten kun je een extra plaid uit onze collectie over je beddengoed draperen. Met een warme plaid ben je helemaal klaar voor de winter!

Hier zijn vier prachtige plaids uit onze collectie:

 

Winterproof dekbed

Natuurlijk wil je niet rillend onder je dekbed liggen tijdens koude nachten. Speciaal voor het najaar hebben we een reeks heerlijk warme en comfortabele dekbedden met warmteklasse 1 of 2, geschikt voor het hele gezin. Deze dekbedden zijn heerlijk dik en bieden een knusse cocon om in weg te kruipen. De hoogwaardige materialen zorgen voor extra slaapcomfort, zodat je heerlijk fris en uitgerust de dag kan beginnen.

 

 

Tip: Het hele jaar door genieten van je dekbed? Overweeg dan een 4-seizoenendekbed. Dit type dekbed combineert verschillende warmteklassen voor een flexibele slaapervaring.

 

Dan rest nog maar één vraag: wat zijn jouw favoriete items voor dit najaar? Ontdek ze bij Smulderstextiel en maak van je slaapkamer de ultieme winterbestemming.

Vorig artikel
Goed slapen
Volgend artikel
Slaapkamer interieur