Griezelen in de slaapkamer

Griezelen in de slaapkamer

Ieder jaar wordt op 31 oktober Halloween gevierd. Ook in Nederland en België is er steeds meer aandacht voor dit feest, met halloweenfeesten, spooktochten en lampionenoptochten. Daarnaast versieren mensen ook hun huizen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. En daar hoort natuurlijk een griezelig dekbedovertrek bij! Laat je inspireren door de super spannende dekbedovertrekken voor kinderen van Smulderstextiel.nl, om er vervolgens lekker onder weg te griezelen.

Allerheiligen

Oorspronkelijk werd Halloween alleen gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada, maar tegenwoordig ook steeds vaker in andere landen als Nederland en België. Halloween, ook wel All Hallow’s Evening genaamd, is de Engelse naam voor Allerheiligen op 1 november. In België is Allerheiligen een feestdag. De aandacht die in Nederland en België aan Halloween wordt besteed stijgt, maar heeft bij lange na niet dezelfde grootte als in de Verenigde Staten. Dat heeft te maken met het feit dat op 11 november Sint Maarten wordt gevierd.

Ooglapje

Onder deze dekbedovertrekken ervaar je hoe het is om een echte piraat te zijn. Duik je bed in, pak je ooglapje erbij en trek dit stoere piratenkostuum aan! Bevaar in je dromen de wereldzeeën en ga op zoek naar de X op de schatkaart.

Alle piraten dekbedovertrekken »

Angstaanjagende monsters

Niet bang aangelegd? Slaap dan onder een van deze dekbedovertrekken bedrukt met angstaanjagende monsters! Al geven die gekleurde monsters je kamer juist een vrolijke uitstraling.. ;).

Spannende series

Kijk jij graag naar spannende series? Slaap dan onder een overtrek van je favoriete serie. Drie overtrekken om lekker onder weg te griezelen… en daarna heerlijk te slapen!

Vorig artikel
Volgend artikel