Ontdek de stoere linnenlook van iSeng beddengoed

Ontdek de stoere linnenlook van iSeng beddengoed

iSeng Linen Green

Een mooi dekbedovertrek doet wonderen voor je interieur. Gelukkig vind je bij het merk iSeng allerlei trendy dessins geschikt voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van klassiek, modern of Scandinavisch: iSeng heeft altijd wel een passend dekbedovertrek dat perfect bij je past. Ben jij nog op zoek naar inspiratie om je slaapkamer een make-over te geven? Lees dan snel verder, want in deze blog maak je kennis met de stoere iSeng linnenlook!

Stijlvol met een casual tintje

De iSeng linnenlook geeft je slaapkamer een frisse boost. Deze leuke interieurtrend is stoer, eigentijds en je combineert hem gemakkelijk met vrijwel iedere woonstijl. In verschillende kleurtinten komen de gemêleerde dessins altijd goed tot hun recht. Zo ontstaat er een prachtige linnen textuur en krijg je een relaxte en natuurlijke sfeer. Ga bijvoorbeeld voor casual blauw, rustig taupe, modern groen of een frisse grijstint. En combineer met lichte, neutrale accessoires voor een extra mooie uitstraling. Welke kleur past het mooiste bij jouw interieur?

 

Hoogwaardige kwaliteit met katoen renforcé

Met de prachtige iSeng Linen dekbedovertrekken ziet je slaapkamer er niet alleen stylish uit, maar ook voelt dit beddengoed extra comfortabel aan op je huid. De Linen overtrekken zijn namelijk gemaakt van 100% katoen renforcé dat net als linnen wordt geweven met een platbinding. Deze speciale weeftechniek maakt de stof nog sterker en steviger dan regulier katoen. Ook blijft je iSeng beddengoed langer mooi zonder dat het scheeftrekt of gaat pillen. Katoen renforcé is hiermee een stevig én duurzaam materiaal! En met een paar leuke sierkussens of zachte plaids maak je het plaatje helemaal compleet.

Ontdek hier alle iSeng dekbedovertrekken

 

Welke iSeng Linen ziet er het mooiste uit in jouw slaapkamer?

Vorig artikel
Walra 150 jaar leaves & trees dekbedovertrek
Volgend artikel
Goed slapen