Walra Coastal Living beddengoedcollectie: een zee van rust

Walra Coastal Living beddengoedcollectie: een zee van rust

Walra Classic Stripe dekbedovertrek

Met de dekbedovertrekken uit de Coastal Living-collectie van Walra creëer je eenvoudig een zomerse beach vibe in je slaapkamer. Lichte en luchtige trendkleuren laten een frisse wind waaien over klassiekers als Bretonse strepen en effen dessins. Om de ongedwongen natuurlijke flow compleet te maken is uitsluitend gebruik gemaakt van de beste (gerecyclede) kwaliteitsmaterialen. Ontdek de collectie en verwen jezelf met een nachtje aan zee!

Maritieme strepen

Geïnspireerd door het Franse matrozenpak is de iconische Bretonse streep het symbool geworden van de nautische woontrend. Dus ook in de Coastal Living collectie van Walra mogen streepmotieven zeker niet ontbreken. Horizontaal of verticaal, breed of smal. Op de dekbedovertrekken hebben klassieke contrasten als zwart-wit en rood-wit wel plaatsgemaakt voor rustgevende nuances blauw en groen. Verrassende accenten in trendy aardetinten, als terra, cognac en zand, zorgen bovendien voor een exotische, zomerse toets.

Ontdek de Coastal Living collectie van Walra

Stoer effen met een vleugje zeelucht

Ook een strak minimalistisch of industrieel interieur kan natuurlijk wel wat relaxte summer vibes gebruiken. Speciaal voor de liefhebbers van deze moderne interieurstijlen heeft Walra daarom een aantal nieuwe effen dekbedovertrekken toegevoegd aan de beddengoedcollectie. Effen maar allesbehalve saai! Zeker in combinatie met robuuste steigerhouten en rotan meubels, zorgen deze uni modellen in vergrijsd blauw en groen voor het ultieme strandgevoel. De luchtige stoffen hebben een stoere vintage look & feel en zijn afgewerkt met casual details, zoals dubbele jeanssteken.

Natuurlijk en duurzaam beddengoed

Met een dekbedovertrek uit de Coastal Living collectie op je bed kun je het zand bijna voelen tussen je tenen. De rustgevende vibe van de basic prints en de organische kleuren wordt nog versterkt door het gebruik van puur natuurlijke katoen in verschillende kwaliteiten. De Kracht van Zacht, noemt Walra dat. Soepele maar sterke  stoffen met goede ademende en absorberende eigenschappen die garant staan voor optimaal slaapcomfort in ieder seizoen. Naast overtrekken van klassieke katoen en extra stevige katoen renforcé, kun je ook kiezen uit modellen van gerecyclede katoen, de speciale Remade Cotton lijn. Met kwaliteit en duurzaamheid als uitgangspunt krijgt gebruikte katoen zo een tweede leven. Daarnaast zijn voor de productie van gerecyclede katoen minder water, grondstoffen en pesticiden nodig, zodat je uiteindelijk slapend bijdraagt aan een beter milieu.

Welk dekbedovertrek uit de Coastal Living collectie van Walra geeft jou het ultieme strandgevoel?

Vorig artikel
Volgend artikel
Wat is een molton?