Het is vandaag Monkey Day: doe alsof je een aap bent!

Doe vandaag alsof je een aap bent!

SNURK Banana Monkey dekbedovertrek - Monkey Day

Vandaag is het internationale Monkey Day, dé dag waar we allemaal op hebben gewacht. Op deze dag is het namelijk toegestaan om je als een aap te gedragen. Bij Smulderstextiel vieren we deze dag samen met jou!

Monkey Day

Aangezien we stuk voor stuk afstammen van de apen is het belangrijk dat we onze voorouders zo nu en dan in het zonnetje zetten. De jaarlijkse Monkey Day op 14 december is daarvoor natuurlijk het uitgelezen moment. Kom helemaal in de stemming met de apen uit ons assortiment!

Het zijn net mensen

Net als dat wij soms net apen zijn, vertonen de primaten zo nu en dan ook menselijke trekjes. Deze Funky Monkey zit gewoon lekker met een koptelefoon op muziek te luisteren! Aan een plant knagen daarentegen… dat doen wij hooguit alleen op Monkey Day.

Misschien wel de bekendste aap van Nederland is de inmiddels ruim twintig jaar oude zilverruggorilla die sinds 2005 in Diergaarde Blijdorp woont. We hebben het natuurlijk over Bokito. Met dit schitterende strandlaken geef je onze makker een tweede kans om te ontsnappen aan de drukke dierentuin en eens een lekker dagje aan het strand te vertoeven.

Een andere wereldberoemde aap heet Boots. De rechterhand van Dora the Explorer is bekend van het gelijknamige kinderprogramma. In de jungle van Zuid-Amerika beleven ze samen het ene na het andere avontuur.

Wat is er lekkerder dan een banaan?

Goede vraag! Bananen zijn naast smakelijk ook nog eens hartstikke gezond, zowel voor apen als mensen. Op Monkey Day kan je dus niet zonder banaan. Met de volgende leuke dekbedovertrekken zit dat wel goed.

Apen houden van gezelschap

Net als ons zijn apen hartstikke sociaal. We zien ze daarom ook vaak samen met andere dieren. Deze overtrekken toveren je slaapkamer om in een heus safaripark of dierentuin!

Verstoppertje spelen

Met de kerst in aantocht wil je jouw eigen kleine snotapen misschien eens flink verwennen. Hoe leuk is het dan om ze één van deze toffe overtrekken cadeau te doen? Onze jonge apen zijn ook heel erg speels en ze houden ervan om zich te verstoppen. Op sommige overtreksets moet je goed kijken om de aapjes te ontdekken.

Happy Monkey Day! Wie daag jij uit voor een potje apenkooi?

Vorig artikel
Volgend artikel
Kussenbeschermer