De beste Cinderella anti-nekklachten hoofdkussens

De beste Cinderella anti-nekklachten hoofdkussens

Anti-nekklachten hoofdkussen

Word jij ’s ochtends vaak wakker met pijn in je nek? Dan is de kans groot dat je hoofdkussen niet de juiste ondersteuning biedt. Als je hoofd niet in een rechte lijn ligt met de bovenste nek- en rugwervels, kunnen zenuwen en spieren namelijk overbelast raken. Bovendien kan een verkeerde slaaphouding ook andere kwaaltjes veroorzaken, zoals hoofdpijn of pijn in de rug en schouders. Daarom heeft Cinderella deze kwalitatief hoogstaande anti-nekklachten hoofdkussens ontwikkeld. Zij zorgen ervoor dat je iedere ochtend uitgerust en vol energie aan een nieuwe dag kunt beginnen. Of je nu op je rug, je zij of je buik slaapt!

Cinderella Orthoflex hoofdkussens

De Orthoflex®-collectie bestaat uit vijf anti-nekklachten hoofdkussens waarvan de stevigheid varieert van extra zacht tot extra stevig. Alle varianten hebben een ergonomische vorm: drie bovenvakken en een comfortabele neksteun. Samen bieden zij optimale ondersteuning aan het hoofd en helpen ze de nekspieren om te ontspannen.

(Extra) zacht

De (extra) zachte anti-nekpijn hoofdkussens hebben een veerkrachtige en drukverlagende vulling van Ecodown en Thermosoft holle polyester vezel. Dit maakt ze in het bijzonder geschikt voor buikslapers met een licht tot gemiddeld postuur die op een zacht of medium stevig matras slapen.

Medium

Het Cinderella hoofdkussen Orthoflex® medium biedt uitgebalanceerde stevigheid voor zowel rug- als zijslapers. Door de slimme vormgeving van dit anti-nekpijn kussen kun je het met of zonder neksteun gebruiken. Je hoeft het alleen maar 180 graden om te draaien. Vooral voor zijslapers is het belangrijk dat de holte tussen hoofd en matras goed wordt opgevuld, zodat de ruggengraat zo recht mogelijk ligt.

(Extra) stevig

Door de toevoeging van veerkrachtige en vormvaste latex, is de (extra) stevige variant van het hoofdkussen een echte aanrader voor mensen met een gemiddeld tot fors postuur die het liefst op hun zij of rug slapen op een stevig matras.

Alle hoofdkussens uit de Orthoflex®-collectie zijn afgewerkt met een zachte tijk van goed ademende en absorberende percale katoen. De speciale Healthguard finish beschermt het kussen verder tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Zo geniet je iedere nacht gegarandeerd van een comfortabele, hygiënische en gezonde slaapomgeving.

Cinderella Rondo anti-nekklachten hoofdkussens

Ook het Rondo anti-nekklachten hoofdkussen heeft een ergonomische wigvorm met schoudercontour. Optimale ondersteuning van hoofd, nek en schouders staat garant voor een goede uitlijning van de wervelkolom. Cinderella doet natuurlijk haar best om ervoor te zorgen dat haar hoofdkussens voldoen aan de specifieke slaapwensen en -behoeften van ieder type slaper. Daarom is ook het Rondo hoofdkussen verkrijgbaar in drie varianten: zacht, medium en stevig. Zij hebben een synthetische vulling van Ecodown en Thermosoft holle polyester vezel, al dan niet aangevuld met bamboe. Zo vind je eenvoudig een comfortabel anti nekpijn hoofdkussen dat perfect is afgestemd op jouw slaaphouding, postuur en op de stevigheid van jouw matras.

Cinderella Contour Jump latex zacht hoofdkussen

Cinderella Contour Jump hoofdkussen
Cinderella Contour Jump hoofdkussen

Het zachte Contour Jump hoofdkussen heeft een ergonomisch ontwerp met een voorgevormde golvende kern.  De vulling van latex-feel comfortschuim biedt dan ook maximale steun en stevigheid aan hoofd en nek. Dit draagt niet alleen bij aan een betere verdeling van het lichaamsgewicht en een goede slaaphouding, maar het helpt ook om nek- en schouderpijn te verlichten en te voorkomen.

Het anti-nekklachten hoofdkussen is afgewerkt met een zachte tijk, bestaande uit een buitenhoes van 65% polyester en 35% Tencel en een binnenhoes van 100% katoen. Deze bijzonder goed ventilerende en warmteregulerende materialen zorgen voor een fijn verkoelend effect. Ideaal voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben!

Cinderella Contour Jazz medium hoofdkussen

Cinderella Contour Jazz hoofdkussen
Cinderella Contour Jazz hoofdkussen

Dankzij de drukverlagende synthetische vulling van 100% comfortschuim slowfoam feel, is het Contour Jazz medium hoofdkussen een uitkomst voor rug- en zijslapers met een gemiddeld postuur. Nekklachten verminderen snel of kunnen zelfs worden voorkomen, als je slaapt op dit ergonomisch vormgegeven hoofdkussen. Ook als je snel zweet, is dit comfortabele anti-nekpijn kussen een goede keus. Het is namelijk voorzien van een heerlijk zachte tijk die bestaat uit een buitenhoes van 65% polyester en 35% Tencel en een binnenhoes van 100% katoen. Deze materialen staan bekend om hun uitstekende ademende en absorberende eigenschappen. Zo blijft je hoofdkussen zelfs tijdens de warmste zomernacht lekker fris en schoon aanvoelen.

Cinderella Contour Ballad latex medium hoofdkussen

Cinderella Contour Ballad hoofdkussen
Cinderella Contour Ballad hoofdkussen

Dit anti-nekklachten hoofdkussen met medium stevigheid heeft een voorgevormde golvende latex kern met ingebouwde neksteun. Latex is een veerkrachtig en vormvast materiaal dat perfect de contouren van het lichaam volgt. Daardoor liggen de nekwervels de hele nacht in een ontspannen houding. Verder is dit hoogwaardige kussen een uitkomst voor mensen die ’s nachts snel transpireren of die last hebben van allergieën. Net zoals de twee andere Cinderella Contour hoofdkussens is het Ballad kussen namelijk afgewerkt met een comfortabele tijk van 65% polyester en 35% Tencel en een binnenhoes van 100% katoen. Dankzij het ingenieuze design van dit ergonomische hoofdkussen, kun je het slaapcomfort eenvoudig aanpassen door je hoofd te laten rusten op de hoge of juist op de lagere kant. Handig!

 

Bekijk alle Cinderella anti-nekklachten hoofdkussens
Vorig artikel
Volgend artikel
De Witte Lietaer Salvador dekbedovertrek