De zomer in je bol met De Witte Lietaer

De zomer in je bol met De Witte Lietaer

De Witte Lietaer Salvador dekbedovertrek

Met het stralende zonnetje dat al een paar dagen flink schijnt krijg je automatisch het ultieme zomergevoel. Tijd om ook jouw slaapkamer helemaal summerproof te maken. Mocht je er nog niet aan toegekomen zijn; de kleurrijke dekbedovertrekken van De Witte Lietaer zijn bij uitstek geschikt. Geniet niet alleen van de fleurige tinten, maar ook van optimaal slaapcomfort. Het Belgische merk biedt namelijk hoogstaande kwaliteit waardoor je heerlijk zult slapen, óók in de zomer.

Een kleurrijke basis

Bij het zien van deze sprankelende kleuren wordt je meteen vrolijk, niet waar? Wij in ieder geval wel! De serie Olivia van De Witte Lietaer bestaat uit tal van prachtige basics. Effen gekleurde dekbedovertrekken zorgen voor rust en eenheid in de slaapkamer, maar in een knalkleur zoals roze, oranje of mintgroen zorg je ook direct voor een frisse touch! De dekbedovertrekken uit de Olivia serie zijn gemaakt van hoogstaand katoen-satijn. Het is een heerlijk materiaal met goed ademende en vochtabsorberende eigenschappen, zodat je zonder zweten en plakken de nacht doorkomt. Daarnaast is katoen-satijn dankzij de speciale satijnbinding ook nog eens extra chique, een mooie toevoeging voor in jouw slaapvertrek!

Warme zomerse dessins

De Witte Lietaer staat niet alleen bekend om de hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit, maar ook om de sprekende prints. Deze ware eyecatchers zorgen vrijwel direct voor een zomerse boost in jouw slaapkamer. Met name de vrolijke, warme oranje en gele tinten zijn perfect voor de zonnige maanden! En let daarbij ook zeker op de details. De prints zijn zeer nauwkeurig uitgewerkt en worden gecombineerd met een effen gekleurde achterzijde.

Frisse prints en kleuren

Wanneer je geen liefhebber bent van uitgesproken kleurenpaletten zijn de kleuren wit, blauw en groen jou wellicht beter gestemd. Eveneens perfect voor de zomer, want deze lichtere, frissere tinten zorgen voor rust en ruimte en de prints sluiten er naadloos op aan. De Witte Lietaer maakt naast katoen-satijn ook gebruik van percale katoen. Dat is dankzij de zeer goed ventilerende en absorberende eigenschappen wederom een heerlijk materiaal. De stof is met een hogere draaddichtheid geweven, waardoor het extra zacht en soepel aanvoelt en sterk bijdraagt aan het slaapcomfort.

Ben jij reeds bekend met het beddengoed van De Witte Lietaer?

Vorig artikel
Anti-nekklachten hoofdkussen
Volgend artikel
hoe white noise helpt om baby sneller te laten slapen