Derde Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl komt eraan

Derde Koopjesmarkt van Smulderstextiel.nl komt eraan

Koopjesmarkt september 2019

Op donderdag 12 september organiseert Smulderstextiel.nl opnieuw de Koopjesmarkt in het gezellige Kapelle. Dankzij een grote magazijnopruiming zullen de kramen weer helemaal vol hangen met beddengoed voor super lage prijzen.

Afgelopen jaar gingen er Smulderstextiel.nl bijna 300.000 pakketten de deur uit met prachtig nieuw beddengoed. Een klein deel daarvan sturen onze klanten retour, bijvoorbeeld als er een naadje los blijkt te zitten of als de print een foutje bevat. We kunnen deze artikelen uiteraard niet meer als origineel verkopen. Desondanks zijn het nog steeds erg bruikbare spullen. Het zou dan ook ontzettend jammer zijn om alles weg te moeten gooien. Vandaar dat we deze artikelen aanbieden op onze koopjesmarkt voor geweldig lage prijzen.

Wat is er te koop?

Op de koopjesmarkt vind je vooral dekbedovertrekken en hoeslakens. Als je onze webshop een beetje kent, weet je dat we nog veel meer dan dat verkopen. Ook die spullen zul je natuurlijk op de koopjesmarkt aantreffen. Op de kaartjes bij alle producten staat duidelijk beschreven wat er mee aan de hand is.

Update: we kunnen alvast verklappen dat we nog meer mooie spullen gaan verkopen waar helemaal niets aan mankeert!

De voorgaande keren kwamen jullie van heinde en ver naar de koopjesmarkt. Zoals ook te zien is op de foto’s hieronder zat de sfeer er goed in en we hebben zelfs al veel bekende gezichten mogen begroeten. Als webshop is het altijd erg fijn om de klanten ook eens in het echt te ontmoeten en ze blij te kunnen maken met voordelig beddengoed.

Wat zijn de aanbiedingen?

Dekbedovertrekken 1-persoons €5,-
Dekbedovertrekken 2-persoons €7,50
Dekbedovertrekken lits-jumeaux €10,-

Hoeslakens 1-persoons €3,-
Hoeslakens 2-persoons €4,-
Hoeslakens lits-jumeaux €5,-

Sierkussens €2,50

en er is veel meer!

Datum & Locatie

Wanneer? Donderdag 12 september vanaf 09.00 uur

Waar? Het terrein van de Albert Heijn in Kapelle, dat is Biezelingsestraat 1

Precies een jaar geleden hielden we bij wijze van proef onze eerste koopjesmarkt. Dat was zo’n succes dat we er in april dit jaar een vervolg aan hebben gegeven. Razendsnel is de koopjesmarkt in de wijde omgeving een begrip geworden. Vandaar dat we hebben besloten om vast te houden aan dezelfde vertrouwde locatie. Wij rekenen erop dat het opnieuw een prachtige dag gaat worden.

Ons advies is: kom zo vroeg als je kunt! De massale toestroom van mensen tijdens de vorige edities liet zien dat je alleen dan optimaal kunt profiteren van alle buitenkansjes.

Bekijk hieronder een korte impressie van een eerdere Koopjesmarkt:

Zijn jullie klaar voor een nieuwe koopjesmarkt? Laat ons in een reactie weten welk artikel jij graag hoopt aan te treffen op de koopjesmarkt!

Vragen?

Stel ze via Facebook.

Bekijk hier een leuke winactie op Facebook:

Ga naar evenement op Facebook →

 

Smulderstextiel.nl is de grootste beddengoedwebwinkel van Nederland. Het familiebedrijf komt oorspronkelijk van de weekmarkt en is sinds 2006 online gaan verkopen. Begonnen in Kloetinge, tegenwoordig gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Het verkopen op ‘de markt’ zijn ze dus niet helemaal verleerd.

Webshop

Benieuwd wat we normaal gesproken hebben?

Bekijk onze collectie online →
Vorig artikel
Tot wanneer slaap ik onder een zomerdekbed?
Volgend artikel
Slaapkamer Geheimen: de leukste quiz over slapen