Warmte en comfort: kies voor Day Dream

Warmte en comfort: kies voor Day Dream

Day Dream Norway flanel dekbedovertrek

Wil jij je slaapkamer dit najaar een sfeervolle en typisch winterse uitstraling meegeven? In de Day Dream collectie vind je een grote hoeveelheid aan dekbedovertrekken die je daarbij een handje helpen! Met Day Dream droom je heerlijk weg onder warm flanel, dé uitkomst voor de koude winterse nachten!

Knus en warm onder flanel

Dankzij het ruime aanbod aan flanellen dessins van Day Dream heb je deze winter geen last van koude voeten! Gedurende de frisse nachten waar het kwik al snel onder nul schiet kruip je heerlijk onder een flanellen dekbedovertrek. Day Dream heeft een ruim aantal dessins in de collectie waarbij je geniet van ultiem comfort.

Wil je warm én winters te bed? Kies dan voor de typerende Scandinavische prints waar klassieke ruiten, rendieren, ijskristallen en dennenbomen niet mogen ontbreken. Een mooi voorbeeld is het dekbedovertrek Norway; een knus geruit overtrek in warme kleuren rood, groen, blauw en beige. Een dessin dat ultieme gezelligheid aanbrengt in jouw slaapkamer. Eigenlijk geldt dit ook voor het Day Dream Mats dekbedovertrek en het Hjort dessin, mooie winterse prints die perfect passen in jouw knusse slaapkamerinterieur!

Ga voor flanellen beddengoed deze winter

Een dekbedovertrek van flanel biedt je veel voordelen. Ben jij bijvoorbeeld een echte koukleum? Dan is deze stofsoort zeker aan te raden! Flanellen beddengoed geeft je namelijk een lekker warm plekje om onder te kunnen slapen. Dankzij de speciale behandeltechniek is flanel aan de ene kant licht geruwd en krijgt het een donsachtig laagje. Dit wollige oppervlak zorgt ervoor dat lichaamswarmte goed wordt vastgehouden. Ook voelt het materiaal natuurlijk heel prettig zacht aan in je handen. Een flanellen dekbedovertrek is bovendien van nature goed ademend en vochtabsorberend. Zo kun je lekker lang genieten van een comfortabel en fris bed. En kies je voor een overtrek van Day Dream, dan kun je rekenen op hippe, knusse en winterse dessins!

 

Bekijk hier de hele collectie van Day Dream

 

Onder welk Day Dream dessin val jij het liefst in slaap?

Vorig artikel
Polydaun winterdekbedPolydaun winterdekbed
Volgend artikel
Byrklund Blue Graphic dekbedovertrek