Een nieuw seizoen Chantal Blijft Slapen

Een nieuw seizoen Chantal Blijft Slapen

Na het succesvolle eerste seizoen van het tv-programma Chantal Blijft Slapen volgt vanaf donderdag 29 oktober het tweede seizoen. Chantal Janzen interviewt bekende Nederlanders én blijft natuurlijk een nachtje slapen. Hilarische momenten en diepgaande gesprekken wisselen elkaar af en geven zo een kijkje in het leven van de BN’er.

Slapen bij BN’ers

Op eigenzinnige wijze interviewde Chantal in het eerste seizoen Chantal Blijft Slapen BN’ers als Carlo Boszhard, Wibi Soerjadi en Angela Groothuizen. Ook ex-judoka Dennis van der Geest, cabaretier Tijl Beckand en actrice Halina Reijn werden verblijd door een bezoekje van Chantal. Na een volledige dag mee te draaien in het huishouden en het leven van de BN’er, bleef Chantal natuurlijk ook een nachtje slapen. Met haar bezoek wist Chantal steeds weer boeiende kanten van de gasten te ontdekken. Wegens groot succes werd besloten het programma een vervolg te geven. Dit najaar pakt Chantal dan ook opnieuw haar koffer in en kan de kijker genieten van nieuwe avonturen en boeiende interviews.

Een nieuw seizoen

Het tweede seizoen staat weer bol van de interessante BN’ers. Zo zal Chantals koffer tijdelijk bij Bridget Maasland, Kees Tol, DJ Hardwell en zelfs haar ex Johnny de Mol staan. Een seizoen ook waarin Chantal zich, naar eigen zeggen, veel meer op haar gemak voelt als logee. Dat belooft nog wat! Met haar spontaniteit komt Chantal steeds weer in leuke situaties terecht, waardoor ook dit tweede seizoen de moeite van het kijken waard is. Vanaf donderdag 29 oktober te zien bij RTL 4.

Sponsor

Een mooi verhaal natuurlijk, maar de vraag is: waarom schrijven we er over? Simpel! Smulderstextiel.nl is sponsor van het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen. En daar zijn we maar wat trots op. Wat we rond het programma doen, verklappen we nog niet. Gewoon kijken dus!

Commercial: Jongerenstem.nl

Vorig artikel
Volgend artikel