Win een romantisch weekend weg met jouw valentijn!

Win een romantisch weekend weg met jouw valentijn!

Wil jij met jouw valentijn lekker genieten van een heerlijk romantisch weekend weg? Doe dan snel mee met onze prijsvraag, want we hebben er drie te verloten!

Hotelarrangementen

In samenwerking met Fletcher Hotels verloot Smulderstextiel.nl drie arrangementen voor twee personen in een Fletcher hotel naar keuze. Een arrangement bestaat uit twee overnachtingen, ontbijt en diner. Lekker genieten met jouw valentijn dus!

Kans maken op zo’n heerlijk weekendje weg doe je door onderstaande vragen te beantwoorden en je gegevens in te vullen. Onder alle deelnemers met twee goede antwoorden verloten we de drie prijzen. Succes!

TIP: de antwoorden op onderstaande vragen staan in onze webshop!

Beantwoord de vragen en win!

Meedoen is niet meer mogelijk, de winnaars zijn inmiddels bekend. Wie dat zijn, kun je op onze Facebook-pagina zien!

Fletcher Hotels

Het 3-daagse all-in arrangement van Fletcher Hotels bestaat uit twee overnachtingen voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. De winnaars bepalen zelf in welke van de 74 Fletcher Hotels zij overnachten, met uitzondering van Fletcher Hotel Amsterdam en Hotel Gilde. Bij overnachting in een 3-sterren hotel is twee keer een 4-gangen diner inbegrepen, bij overnachting in een 4-sterren hotel één keer. De data van de overnachtingen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren.

Alle hotels zijn te vinden op de website van Fletcher Hotels.

Vorig artikel
Volgend artikel