Warme winterdessins van De Witte Lietaer

Warme winterdessins van De Witte Lietaer

Warme winterdessins van De Witte Lietaer

Ben jij klaar voor de winter? Wél met De Witte Lietaer, want het Belgische beddengoedmerk heeft onlangs diverse warme flanellen dekbedovertrekken aan haar assortiment toegevoegd. De dessins zijn van hoogwaardige kwaliteit, elegant en een tikkeltje luxe. Zo lig je er tijdens de koude nachten lekker warmpjes bij en creëer je met gemak een knusse sfeer in huis.

Flanellen dekbedovertrekken van De Witte Lietaer

De Witte Lietaer biedt een ruime collectie bed- en badtextiel dat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit en elegante dessins. Voor het najaar heeft het Belgische merk een nieuwe collectie dekbedovertrekken ontworpen van 100% flanel-katoen. Bij dit materiaal zijn de dikke garen lichtjes opgeruwd waardoor er een donsachtig laagje ontstaat. Dit voelt lekker zacht aan en geeft behaaglijke warmte. Bovendien stemt flanel zich eenvoudig op je lichaamstemperatuur af zodat je bed meteen warm aanvoelt. Door de flessenhals instopstrook aan de onderkant van het overtrek blijft je dekbed ook nog eens goed zitten en heb je geen last van koude voeten. Met flanellen dekbedovertrekken van de Witte Lietaer geniet je van optimaal slaapcomfort tijdens de koude wintermaanden.

Bekijk De Witte Lietaer najaarscollectie >

Winterse taferelen

Maak het deze winter gezellig in de slaapkamer met een van deze winterse dessins van De Witte Lietaer. Ben jij fan van de Zweedse landschappen en dol op de natuur? Dan is het North dekbedovertrek iets voor jou. Het witte dekbedovertrek heeft een print van dennenbomen in verschillende mooie blauwtinten en zorgt voor een rustgevend gevoel in de slaapkamer. Ga je liever voor luxe? Kies dan voor dekbedovertrek Eve. De goud- en zilverkleurige dennenbomen geven een feestelijk tintje. Voor een echte knusse winterse sfeer in huis kies je voor een dekbedovertrek vol ijskristallen of sneeuwsterren. Maak de look compleet met houten accessoires, rendiergeweien en zachte berenvachtjes.

Wereldse prints

Creëer een wereldse sfeer in de slaapkamer met één van deze dekbedovertrekken van de Belgische linnenproducent. De dessins zijn warm, kleurrijk, opvallend en staan bol van de grafische prints. Van borduursels tot grafische strepen en van aztec motieven tot dierenprints. Het beddengoed zorgt voor warmte en een mooi contrast in jouw slaapkamer. Ook kun je door de dubbelzijdige dessins ook nog eens afwisselen.

Artistiek tintje

Maak een echt statement met één van deze unieke dessins van De Witte Lietaer. De bloemenprint op het Veronica overtrek is aquarel geschilderd in blauwe, paarse en roze kleuren. Wat zorgt voor een bijzonder effect. Of ga voor speels en opvallend met het Rothko overtrek. De print die bestaat uit talloze verfstreepjes lijkt op een waar schildersdoek. Kortom, ware eyecatchers voor in een moderne slaapkamer.

En voor welke blikvanger ga jij in de slaapkamer?

Vorig artikel
Cinderella; een hoogwaardig dekbed voor elk type slaper
Volgend artikel
Hoofdkussens Silvana