Cinderella; een hoogwaardig dekbed voor elk type slaper

Cinderella; een hoogwaardig dekbed voor elk type slaper

Cinderella; een hoogwaardig dekbed voor elk type slaper

Een fijne nachtrust begint bij een prettig dekbed! Zeker tijdens de koude wintermaanden is het investeren in een kwalitatief dekbed de moeite waard. In het najaar hebben we namelijk meer behoefte aan slaap. Cinderella biedt diverse dekbedden van hoogwaardige materialen met elk hun eigen positieve eigenschappen. Bedenk wat voor type slaper je bent, welke eigenschappen belangrijk zijn voor jou en vindt je ideale dekbed. Zo kruip jij met dit koude weer heerlijk onder de warme dekens.

Warm de winter door met Cinderella

Wanneer ’s nachts de temperaturen rond het vriespunt liggen en er af en toe een winterse bui passeert, is het geen overbodige luxe om onder een kwalitatief dekbed te liggen. Want juist in de winter hebben we onze slaap hard nodig. Zo blijkt uit onderzoek dat een derde van de mensen in de winter langer slaapt dan in de zomer. Voornaamste oorzaak daarvan is minder daglicht. Dit beïnvloedt ons bioritme, onze biologische klok, en versterkt de behoefte aan nachtrust.

Kies daarom voor een 4-seizoenen dekbed gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een 4-seizoenen dekbed van Cinderella heb je alles in één. Het dekbed bestaat uit twee delen, die je aan elkaar vast kunt maken met een rits- of knoopsluiting. De twee delen bestaan uit een dun en luchtig zomerdeel (warmteklasse 4) en een wat dikker herfst-/voorjaarsdeel (warmteklasse 3). Samen combineer je ze tot een dik en overheerlijk warm dekbed met warmteklasse 1. Perfect voor de winter en de daar bijbehorende koude nachten. Zo heb je voor alle vier de seizoenen het perfecte dekbed voor de juiste temperatuur in bed.

Cinderella dekbedden voor elk slaaptype

Sinds jaar en dag is Cinderella is prominent merk in de beddengoedbranche. Naast mooie dekbedovertrekken bestaat het aanbod ook uit een rijke collectie hoofkussens en dekbedden. Als slaapexpert heeft Cinderella een zestal 4-siezoenen dekbedden ontwikkeld die passen bij de verschillende slaapbehoeften en slaaptypes. Een zeer divers aanbod dat bestaat uit verschillende soorten en materialen, waardoor er voor velen een passend dekbed te vinden is.

Naar alle dekbedden >

Voor de woelers

Heb jij het ’s nachts snel te warm? Of transpireer je veel? Dan biedt het Lana wollen dekbed uitkomst. Dit dekbed met wollen vulling heeft namelijk een uitstekende vochtregulerende werking, zodat vocht snel wordt opgenomen en afgevoerd. Wol neemt vocht op en ‘ademt’ het zo gezegd ook weer uit. De vulling is verder zacht en volumineus. Door de stof lanoline is wol zelfreinigend, bacterie werend en vuilafstotend.  Ook zorgt scheerwol voor een goede warmte-isolatie, zodat je bed altijd behaaglijk warm en comfortabel aanvoelt.

Voor degene met een huisstofmijtallergie

Ben jij op zoek naar een anti-allergeen dekbed? Of ben je allergisch voor huisstofmijt? Neem dan eens een kijkje bij deze synthetische dekbedden van Cinderella. De Classic en Ambient bieden optimaal slaapcomfort in ieder seizoen. Beide 4-seizoenen dekbedden zijn gevuld met gepatenteerde gesiliconiseerde holle polyestervezel (Thermosoft®) en daardoor uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het verschil zit hem in het vulgewicht en de tijk. De tijk van het Classic dekbed is gemaakt van 100% percaline katoen, terwijl die van het Ambient dekbed is gemaakt van 100% microvezel. Bovendien is het vulgewicht van het Classic dekbed iets hoger. Beide dekbedden zijn tevens blijvend veerkrachtig en hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie, als een perfecte vochtregulatie.

Voor de koukleumen

Ben jij een echte koukleum? Of ben je dol op weldaad en luxe? Het Cinderella Soul 4-seizoenen dekbed is een zeer comfortabel dekbed dat soepel en luchtig aanvoelt en in elk seizoen gebruikt kan worden. Het dekbed heeft een vulling van 90% eendendons en 10% eendenveertjes. Deze vulling heeft een vocht absorberend en vochtregulerend vermogen. Het materiaal is licht en volumineus, voelt soepel en vormt zich naar het lichaam. De luxe tijk van dit donsdichte dekbed is gemaakt van zachte percale katoen. Dit dicht geweven natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat veertjes niet door de tijk kunnen prikken. Een heerlijk luxe donzen dekbed met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

En welk dekbed van Cinderella past het beste bij jou?

Vorig artikel
iSeng Ponyta dekbedovertrek
Volgend artikel
Warme winterdessins van De Witte Lietaer