iSeng helpt de Sint een handje met vrolijk kinderbeddengoed

iSeng helpt de Sint een handje met vrolijk kinderbeddengoed

iSeng Ponyta dekbedovertrek

Sint zat te denken… en te denken… en te denken… Nadat hij jaar in jaar uit dezelfde voetballen, poppen en spelletjes in schoentjes heeft gestopt, kan zelfs de goedheiligman wel wat cadeau-inspiratie gebruiken. Om de Sinterklaas en zijn hulptroepen een beetje op weg te helpen biedt iSeng de allerleukste kinderdekbedovertrekken. Met hun schattige dierenprints, stoere racemonsters en grappige fantasiedessins maken zij van iedere kinderkamer een kleurrijke en gezellige plek om heerlijk weg kan dromen.

Voor de kleine dierenliefhebber

Wie smelt er nu niet bij het zien van die schattige Golden Retrieverpup met zijn trouwe hondenogen? Natuurlijk weet iedereen dat er niet alleen honden- maar ook kattenmensen zijn, zelfs bij kinderen. Daarom vind je in de iSeng collectie ook een snoezig kattendekbedovertrek met daarop een rode kitten die heerlijk ontspannen op zijn rug ligt te spinnen en te dromen over schoteltjes melk en muizen vangen. Tenslotte is het Ponyta dekbedovertrek bedrukt met een prachtige print van een bruin paard, omringd door bloemen. Hij staat al trappelend te wachten op de komst van Ozosnel, het paard van de Sint. Misschien gaan ze vannacht wel samen op pad om cadeautjes rond te brengen?

Met piepende banden naar dromenland

Kleine daredevils maakt Sinterklaas zeker blij met een iSeng dekbedovertrek met een stoere raceauto of crossmotor. De zwart-wit geblokte vlaggen gaan omhoog, terwijl de rode bolide als eerste over de finishlijn rijdt. Onder het coole Motor cross dekbedovertrek kunnen ze zelfs zonder valhelm hun wheelies oefenen, zonder dat ze bang hoeven te zijn om een been te breken.

Kleur en fantasie om de dag vrolijk te beginnen

Iedere dag wakker worden met een lach op je gezicht, dat is toch het mooiste cadeau dat je kunt krijgen? Onmogelijk om met het verkeerde been uit bed te stappen, als je je ogen opendoet onder het blauwe Dino dekbedovertrek. De grappige blauwe dinosaurus rijdt vrolijk op zijn fietsje de zon tegemoet onder de tekst Every day is a great day. Verder heeft iSeng als kers op de taart een dekbedovertrek ontworpen met een cup cake om van te watertanden. Het perfecte cadeau voor kleine zoetekauwen die hun buik vol hebben van pepernoten!

Bekijk hier alle dekbedden van iSeng

iSeng kinderbeddengoed van 100% katoen renforcé

De kinderdekbedovertrekken van iSeng zijn uitgevoerd in heerlijk zachte katoen renforcé. Dankzij de uitstekende ademende en absorberende eigenschappen, staat dit natuurlijke kwaliteitsmateriaal niet alleen garant voor een goede en gezonde nachtrust, maar is het ook nog eens bijzonder stevig en slijtvast. Dus je nieuwe overtrek blijft extra lang mooi, was na was. Niet alleen perfect om onder weg te dromen na het heerlijke avondje van Sinterklaas, maar ook tijdens alle andere nachten van het jaar.

Welk kinderdekbedovertrek van iSeng zou jij het liefst in je schoen krijgen

Vorig artikel
Volgend artikel
Cinderella; een hoogwaardig dekbed voor elk type slaper