Silvana hoofdkussens: van basis comfort tot ultieme slaapervaring

Silvana hoofdkussens: van basis comfort tot ultieme slaapervaring

Hoofdkussens Silvana

Voel jij je vaak nog moe als je wakker wordt of heb je last van pijn in je nek? Dan is het misschien tijd voor een nieuw hoofdkussen. Het innovatieve beddengoedmerk Silvana maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en de nieuwste technologieën. In een van de drie productlijnen van het uitgebreide assortiment hoofdkussens vind je dan ook zeker een hoofdkussen waarop je iedere nacht weer helemaal tot rust komt.

Comfort hoofdkussens van Silvana

De Silvana Comfort basislijn bestaat uit zes synthetische hoofdkussens, elk met zijn eigen stevigheid, van extra zacht tot extra stevig. Zij combineren een zachte en veerkrachtige vulling met een ergonomische vormgeving voor optimale ondersteuning van het hoofd en de nek. Verder bestaat ieder hoofdkussen uit drie vakken die afzonderlijk gevuld zijn met hoogwaardige synthetische vezelbolletjes. Doordat het middelste vlak wat zachter is, blijft je hoofd de hele nacht in de juiste positie. Speciaal voor slapers met een groter dan gemiddeld postuur die slapen op een stevig matras, zijn de stevigste varianten overigens gevuld met een veerkrachtige en vormvaste mix van latex sticks en gesiliconiseerde holle polyester vezel.

Daarnaast zijn de Comfort hoofdkussens voorzien van een zachte en soepele tijk van 100% katoen. Doordat dit hypoallergene materiaal goed ademt en transpiratievocht snel weer laat verdampen, voelt je kussen de hele nacht fris en droog aan. Dankzij de gepatenteerde Sanitized®-behandeling heeft de tijk bovendien ook nog eens een uitstekende schimmel- en bacteriewerende werking.

Silvana Comfort hoofdkussens
Silvana Comfort hoofdkussens
Ontdek hier alle Silvana hoofdkussens

Silvana Support hoofdkussens

Als je nek wel wat extra ondersteuning kan gebruiken tijdens het slapen, zijn de Support hoofdkussens van Silvana voor jou een goede keus. Deze wigvormige kussens zijn namelijk uitgerust met een uitneembare neksteun van gepatenteerde latex Vita Talalay®. Die corrigeert je slaaphouding en helpt de spieren in je nek en schouders om te ontspannen tijdens het slapen. Zo verminder je eenvoudig de kans op nek- of hoofdpijn bij het wakker worden.

Ook de Support lijn biedt de keus uit zes varianten met een verschillende stevigheid en vulgewicht. Zij hebben een vulling van synthetische holle polyestervezel, al dan niet gecombineerd met andere vezels, zoals Tencel® of latex sticks. Afhankelijk van het gewenste slaapcomfort. Verder staat de zachte katoenen tijk garant voor een comfortabel, fris en droog slaapklimaat dat bijdraagt aan een verkwikkende nachtrust. Door middel van een handige rits aan de bovenkant van het kussen kun je de vulling trouwens eenvoudig zelf aanpassen. Zo weet je zeker dat jouw hoofdkussen ook nog eens precies de juiste stevigheid heeft.

Kussenkiezer Silvana
Kussenkiezer Silvana

Support Royale hoofdkussens van Silvana

Op de mooie en luxe hoofdkussens met uitneembare latex neksteun uit de Support Royale collectie geniet je van ultiem slaapcomfort. Enerzijds voelen de gerecyclede Nextlife® dons en veertjes zacht en veerkrachtig aan. Anderzijds zorgen zij ervoor dat het kussen lang zijn vorm behoudt. Maar niet in het minst is dons ook bijzonder duurzaam. Na gebruik kan het immers weer opnieuw gerecycled worden. Tenslotte zijn deze schone en hypoallergene hoofdkussens afgewerkt met een heerlijk zachte en vochtregulerende tijk, bestaande uit een mix van katoen en bamboe viscose. Dus je hoeft alleen nog maar de stevigheid te kiezen die het beste past bij jouw slaapwensen. Tip: maak je luxe hotelbed compleet met een bijpassend dekbed van Silvana!

Welk hoofdkussen van Silvana past het best bij jou?

Vorig artikel
Warme winterdessins van De Witte Lietaer
Volgend artikel