Fris ontwaken met een dekbed en hoofdkussen van Polydaun

Fris ontwaken met de dekbedden en hoofdkussens van Polydaun

Dekbedden en hoofdkussens van Polydaun

Een goed dekbed en een fijn hoofdkussen zijn essentieel wanneer je ’s nachts heerlijk wil slapen. Bij Polydaun weten ze dit ook, en daarom heeft dit merk een mooi assortiment aan hoofdkussens en dekbedden gemaakt. Deze artikelen zijn nu nieuw in ons assortiment, en we leggen je graag uit wat een Polydaun dekbed of hoofdkussen voor je nachtrust kan doen!

Zachte dekbedden

Onder welk dekbed u het liefste slaapt, is heel persoonlijk. De dekbedden van Polydaun zijn in ieder geval van goede kwaliteit en voelen heerlijk comfortabel aan. Zo zijn er zachte dekbedden met een donzen vulling, zoals het Lunta dekbed. Het dekbed is licht van gewicht en mag ook nog eens in de wasmachine worden gewassen. Doordat het dekbed comfortabel en zacht aanvoelt, zul je heerlijk slapen! Of kruip deze zomer lekker weg onder het Bamboe zomerdekbed. Bamboe voelt van nature niet alleen koel aan, maar is ook licht van gewicht. Daarnaast is er aloë vera in de tijk verwerkt, wat heel fijn voelt tegen je huid.

Fijne hoofdkussens

Een goed hoofdkussen helpt je heerlijk te slapen en zonder hoofdpijn wakker te worden. Je kunt kiezen uit verschillende hoofdkussens, afhankelijk van wat jij lekker vindt slapen. Er zijn  hoofdkussens met een synthetische vulling, zoals het Liv hoofdkussen en het Lotus hoofdkussen. Of misschien slaap je liever op traagschuim, latex of dons? Polydaun heeft ook hoofdkussens met deze vullingen in het assortiment. Weet je niet zeker welk hoofdkussen goed bij je past? Lees dan ons blog over het kiezen van het juiste hoofdkussen nog eens na.

Kinderbeddengoed

Ook speciaal voor kinderen heeft Polydaun beddengoed. Het Joepi dekbed is er in een enkel dekbed en een 4-seizoenen dekbed variant en in een ledikant- of peutermaat. De dekbedden zijn geschikt voor kinderen die een huisstofmijtallergie hebben of gevoelig zijn voor andere allergieën. Naast de dekbedden zijn er voor kinderen die dat prettig vinden ook twee zachte hoofdkussens. Beide hoofdkussens zorgen ervoor dat schimmels, bacteriën en huisstofmijt zich niet kunnen vestigen. Ideaal!

Duurzame producten

De dekbedden en hoofdkussens van Polydaun worden op een eerlijke manier gemaakt. Kinderarbeid komt er niet aan te pas en er wordt op een milieubewuste wijze gebruik gemaakt van materialen en grondstoffen. Ook het onderhoud van de dekbedden en hoofdkussens kan op een duurzame manier: bijna alle artikelen zijn te wassen op 40 graden Celsius. Op 60 graden Celsius wassen voor het doden van huisstofmijt kan wel, maar om het milieu te beschermen wordt wassen op 40 graden Celsius aangeraden. Ook met een fijn dekbed kun je dus milieubewust zijn! Daarnaast zijn alle dekbedden en hoofdkussens van Polydaun voorzien van het Öko-tex certificaat. Het textiel is hiermee vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor je gezondheid. Niet alleen fris ontwaken dus, maar ook veilig slapen onder een dekbed of op een hoofdkussen van Polydaun!

Benieuwd geworden naar de fijne producten van Polydaun? Bekijk alle dekbedden en hoofdkussens van Polydaun op onze website! Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Seahorse ronde strandlakens (roundies)
Volgend artikel