Nieuw: de 4 stijlen van Heckettlane

Nieuw: de 4 stijlen van Heckettlane

Heckett & Lane Loza dekbedovertrek

Ook dit voorjaar heeft Heckettlane een uitgebreide collectie dekbedovertrekken met opvallende en unieke dessins. De ontwerpen zijn in vier thema’s in te delen, maar zijn allemaal gebaseerd op de realiteit en de laatste trends om ons heen. Hierdoor zijn de prints herkenbaar en brengen een bepaalde sfeer in je slaapkamer. De dessins zijn rijk gekleurd en uitbundig, maar ook bescheiden en rustgevend. Heel natuurlijk of juist modieus en stijlvol. Met het beddengoed van Heckettlane geef je de slaapkamer een unieke touch waar je heerlijk tot rust kunt komen!

Bekijk de nieuwe Heckettlane collectie

Effen met een twist

Effen gekleurd beddengoed met een verrassende twist. De dekbedovertrekken hebben één kleur en een subtiele all-over print. Stippen, strepen en vierkantjes geven net dat beetje extra uitstraling. De kracht van het geometrische dessin zit hem in zijn eenvoud gecombineerd met de luxe stof. De speciale satijnbinding geeft het katoen een luxe ogende glans. Heckettlane heeft daarbij gekozen voor een neutraal kleurenpalet die in elk interieur past, van de warme trendy kleur ‘Mineral Green’ tot de rustige grijze kleur ‘Glacier Grey’. Je kunt er alle kanten mee op en het past goed in een rustige, stoere én chique slaapkamer.

Op safari in de jungle

Het ene moment sta je oog in oog met een tijger tussen de groene bladeren, het volgende moment springen de apen je tegemoet en vliegen de papegaaien om je heen. Ook een vrolijk dekbedovertrek vol met paradijsvogelbloemen behoort tot de mogelijkheden. Of kies je toch voor een gave dierenprint? Welk dessin je ook kiest je tovert de slaapkamer zo om tot een jungle. Bovendien zorgt de luxe katoen satijn stof voor een optimaal slaapcomfort.

Flora en Fauna

De tweede serie van Heckettlane is overduidelijk geïnspireerd op de prachtige natuur. Je vindt er van alles in terug van vrolijke bloemen tot naturelle grassen en van dieppaarse bloemen tot prachtige veren. Of je nu iets zoekt waarbij de kleuren van het overtrek afspatten of meer de voorkeur geeft aan een neutrale look, het kan vrijwel allemaal. Bovendien zijn alle dekbedovertrekken dubbelzijdig bedrukt waardoor je twee dessins hebt voor de prijs van één. Vaak heb je een levendige en rustige print of een felle en meer neutrale print op één overtrek zodat je eindeloos kunt variëren naargelang je stemming.

Aan de kust

Ook de zee en het strand zijn een inspiratiebron geweest voor de nieuwe collectie. Want wat is er fijner dan lekker uitwaaien aan de kust en de zilte lucht op te snuiven? Met deze maritieme dekbedovertrekken waan je jezelf aan zee. De prachtig fotoprints van de zee en het strand zijn levensecht waardoor je de zeebries al bijna kunt voelen. De verschillende blauwe tinten die gebruikt zijn geven het overtrek een frisse en rustige uitstraling. Zeker weten dat je met deze overtrekken heerlijk kunt slapen.

Biologisch en duurzaam

Heckettlane vindt lekker en comfortabel slapen belangrijk. Dat kan natuurlijk alleen met beddengoed van de beste kwaliteit en heerlijk materiaal. Voor de voorjaarscollectie is er dan ook gebruik gemaakt van katoen-satijn en katoen met twill-binding. De satijnbinding geeft de stof een mooie glans en de twill-binding extra stevigheid door het typische diagonale weefpatroon.

Het overgrote deel van de voorjaarscollectie is gemaakt van biologisch katoen. Ook Heckettlane wilt graag stappen maken op het gebied van duurzaam produceren. Het gebruikte katoen beschikt over het GOTS en BCI keurmerk. Dit zijn twee belangrijke keurmerken die een verantwoorde en milieuvriendelijke productie bevestigen. Zo dragen we met deze duurzame dekbedovertrekken ook een steentje bij aan betere omstandigheden voor mens en natuur.

Voor welke stijl van de Heckettlane dekbedovertrekken kies jij?

Vorig artikel
Essenza Scarlett dekbedovertrek
Volgend artikel
Stoere kinderkamer met voertuigen en auto's