Stoere kinderkamer met voertuigen en auto's

Stoere kinderkamer met voertuigen en auto’s

Stoere kinderkamer met voertuigen en auto's

Is de kleine dol op alles met vier wielen? Stoere jongens zijn vaak fan van diverse voertuigen. Vaar in een tankschip op open zee, race in een formule 1 wagen of vlieg over de Pyreneeën. Kleine kinderen hebben vaak de grootste dromen. Tover de slaapplek om tot een voertuigen kinderkamer en breng het thema tot leven. Kies voor een van de leuke kinderdekbedovertrekken; van auto’s en tractors tot boten en vliegtuigen, inspiratie genoeg!

Kinderdekbedovertrek in thema voertuigen

Elk stoer mannetje heeft wel iets van helikopters, autootjes of vliegtuigjes als speelgoed om mee te spelen. Inspiratie voor een themakamer met voertuigen is er dan ook genoeg. De kinderdekbedovertrekken uit het thema voertuigen zijn vrolijk, uiteenlopend en zorgen voor een speelse uitstraling.

Rijden: auto’s, racewagens en tractoren

Wordt jouw kindje de nieuwe Max Verstappen? En is hij dol op de snelste racewagens? In ons assortiment hebben we volop kinderdekbedovertrekken met Formule 1 auto’s, auto-onderdelen en vrachtwagens. Houd je zoontje meer van boerderijdieren en draagt hij liever een blauwe overall? Dan kan hij lekker wegdromen onder een overtrek met tractoren, koeien en strobalen.

 

Vliegen: vliegtuigen

Voor toekomstige piloten zijn deze overtrekken een gave toevoeging aan de slaapkamer. Kies voor een haarscherpe fotoprint of handgetekende vliegtuigjes. Met de Boeing 747 en verschillende propellervliegtuigen droomt jouw kleine piloot over allerlei spannende luchtavonturen. Ready for take off!

 

Varen: schepen

Uren heerlijk dobberen op een meer of mee op een grote vissersboot om de woeste golven te trotseren. Voor de botenliefhebber hebben wij een aantal mooie kinderdekbedovertrekken in ons assortiment. Van tankschip, zeilboot, speedbootje tot groot schip in de haven; allerlei soorten bootjes varen voorbij. Met verschillende accessoires en kleurgebruik maak je de nautische sfeer compleet. Hijs de zeilen, want we gaan op visserstocht!

Kleuren in voertuigen kinderkamer

In een voertuigen kinderkamer kun je het beste gebruikmaken van primaire kleuren zoals blauw, rood en geel. Blauw is een stoere, rustgevende kleur die je ook doet denken aan de zee of lucht, toepasselijk in het geval van een boten- of vliegtuigendessin. Verf een slaapkamermuur in donkerblauw, lichtblauw of petrol en verf een meubel of muurvlak in een rode of gele kleur om een warmere sfeer te creëren. Voor een industriële look kun je kiezen voor een lockerkast om hierin kleding op te hangen of speelgoed op te bergen. Als bureau kun je een vintage schoolbankje opknappen wat eerst als knutselplek en later als plek voor huiswerk kan worden gebruikt.

 

 

Accessoires voor voertuigen themakamer

Kleurrijke accessoires maken het kinderkamer thema helemaal af. Denk aan een mooie muursticker, behang of poster van een vliegtuig of autoweg. In een vliegtuigenkamer kun je een mooie mobiel maken van verschillende speelgoedvliegtuigjes.
Een trapauto in retro stijl mag juist in een auto kinderkamer niet ontbreken. Staat mooi en is ook nog eens leuk om mee te spelen. Ook kun je kiezen voor een leuke lampenkap met bouwvoertuigen erop of maak met behulp van een peertje en een takelwagen jouw eigen originele lamp. Vind je al die losse speelgoedautootjes altijd een ramp? Plak dan een magneetstrip op aan de muur waar de autootjes mooi op een rij kunnen hangen.
Voor een echte botenkamer kun je een reddingsboei aan de muur bevestigen en daarnaast een gestreept doek met behulp van scheepstouwen ophangen aan het plafond om een soort hemelbed te creëren. Hopelijk heb jij zo voldoende ideeën en inspiratie om aan de slag te gaan!

Ontdek hier de andere thema’s.

Bron: Pinterest

Hoe ga jij de kinderkamer met het thema voertuigen inrichten?

Vorig artikel
Heckett & Lane Loza dekbedovertrek
Volgend artikel
Marc O'Polo Flo dekbedovertrek