Marc O’Polo lentecollectie: eenvoud, stijl en 100% natuur

Marc O’Polo lentecollectie: eenvoud, stijl en 100% natuur

Marc O'Polo Flo dekbedovertrek

Ook dit voorjaar blijft Marc O’Polo trouw aan zijn Scandinavische roots. De nieuwe dekbedovertrekken en plaids combineren tijdloze strepen met moderne fantasie prints voor een gevoel van rust en harmonie in huis. Tegelijkertijd versterken de vergrijsde pasteltinten en rijke natuurlijke materialen de ontspannen urban vibe. Laat je inspireren en vier de lente in stijl!

Puur en casual design

Met de nieuwe dekbedovertrekken van Marc O’Polo geef je jouw slaapkamer moeiteloos een Nordic look. De kracht van de sobere en toch o zo stijlvolle ontwerpen schuilt vooral in de verfijnde details. De strakke lijnen van de streepdessins krijgen een speels randje, als je het overtrek omslaat en de achterkant voor een verrassend contrast zorgt. Zelfs de gestileerde bloemmotieven en trendy camouflageprint hebben een Scandinavische make-over gekregen. Subtiele lijnen en ronde vormen geven het design meer zachtheid en warmte, zonder dat de minimalistische stijl verloren gaat. Tenslotte creëren verschillende texturen, zoals wafelkatoen, een heerlijk lentegevoel met een fijne dosis casual chic.

Ingetogen pastel en naturel

Bij Marc O’Polo gaan natureltinten hand in hand met poederige pastellen dit voorjaar. Deze zachte en frisse kleuren brengen je slaapkamer helemaal tot leven. Tegelijkertijd brengen ze rust en sfeer, zowel in een klassiek, als in een modern interieur. Hoewel de ontspannen urban lifestyle meestal een stoere uitstraling heeft, geven trendkleuren als lila en vergrijsd groen deze gevarieerde collectie juist een delicaat en vrouwelijk randje. Daarnaast is de warme zandkleur Oatmeal een prachtige toevoeging voor landelijke slaapkamers waarin de natuur centraal staat.

Zachte lenteplaids

Niet alleen de slaapkamer maar ook de rest van het huis kan wel een vleugje voorjaar gebruiken. Met een gebreide plaid uit de nieuwe collectie van Marc O’Polo voeg je eenvoudig extra kleur en textuur toe aan je interieur voor een nonchalante lentelook. Daarnaast creëren de luchtige streeppatronen in bruin, groen en lila een frisse en gezellige sfeer in huis. Het GOTS-label garandeert bovendien dat de plaids van 100% biologische katoen op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier zijn geproduceerd op basis van 100% biologische katoen. Dus comfortabeler, gezonder en duurzamer!

Natuurlijke materialen

Kwaliteit staat voorop bij Marc O’Polo. Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar rond kunt genieten van een goede en gezonde nachtrust maakt het merk dan ook uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke materialen. Naast de verschillende soorten en kwaliteiten katoen, zoals percale katoen en katoen-satijn, is er een bijzondere duurzame nieuwkomer in het assortiment: het dekbedovertrek van 50% hennep en 50% Tencel. Deze innovatieve en ecologische stof combineert de voordelen van twee duurzame materialen die bezig zijn met een ware opmars. Hennep is een van de sterkste natuurlijke vezels en staat bekend om zijn uitstekende temperatuur- en vochtregulerende werking. Ook Tencel dat wordt gemaakt van de pulp van eucalyptusbomen, is een duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal. De stof is zacht als zijde en bijzonder comfortabel om onder te slapen. Dankzij de natuurlijke antibacteriële werking zorgt dit ventilerende en warmteregulerende materiaal bovendien voor optimaal slaapcomfort.

Geef jij jouw slaapkamer ook een casual lentelook met de nieuwe voorjaarscollectie van Marc O’Polo

Vorig artikel
Stoere kinderkamer met voertuigen en auto's
Volgend artikel