Pimp je studentenkamer met betaalbaar beddengoed

Pimp je studentenkamer met betaalbaar beddengoed

Cinderella Kites dekbedovertrek

Als je eindelijk de studentenkamer van je dromen hebt gevonden, wil je die natuurlijk zo snel mogelijk omtoveren tot jouw eigen paleisje. Maar hoe doe je dat, als die kamer even krap is als je budget? Geen zorgen! Want met een goedkoop dekbedovertrek slaap je niet alleen lekker, maar verander je die paar vierkante meters ook snel in een gezellige plek waar je je helemaal thuis voelt. We helpen je graag op weg voor een betaalbare slaapkamer make-over.

Lichte en natuurlijke kleuren

Het is natuurlijk geen geheim dat lichte en zachte kleuren een gevoel van rust en ruimtelijkheid geven. Door middel van een dekbedovertrek in wit- of pasteltinten lijkt je slaapkamer meteen een stuk groter. Tegelijkertijd creëer je moeiteloos een frisse, zonnige sfeer. Of laat je inspireren door de natuur en ga voor een overtrek in warme aardetinten, zoals zand, terracotta of beige. Met een paar simpele accessoires, zoals een leuk rotan stoeltje of een rieten wasmand, transformeer jij jouw kamertje gemakkelijk in een oase van rust die eerlijkheid en puurheid uitstraalt.

Geef je studentenkamer een colour boost

Houd je wel van felle kleurtjes, maar heb je geen zin (of geld) om meteen je muren te gaan verven? Kies dan voor een trendy dekbedovertrek met een opvallende contrastprint. Van stoere loft tot wereldse Boho Chic, wat je favoriete interieurstijl ook is, met wat vrolijke en opwekkende kleuren in je studentenkamer word je iedere ochtend vanzelf vol energie wakker. Geen koffie meer nodig!

Bekijk hier alle dekbedovertrekken

Strak en modern monochroom in zwart-wit

Ben je al die rommeligheid in je studentenhuis helemaal beu? Trek dan lekker de deur achter je dicht en gun jezelf wat welverdiende rust in jouw monochrome studentenkamer. Het uitgesproken contrast van een zwart-wit dekbedovertrek zorgt voor diepte en ruimte. Zo maak je zelfs van de kleinste bezemkast een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag in de collegezaal. Bovendien gaat een tijdloos interieur in zwart en wit jaren mee en laat het zich perfect combineren met opvallende accentkleuren. Dus mocht je op een dag wakker worden met het idee om je slaapkamer een complete make-over te geven, zelfs dan blijft jouw zwart-witte dekbedovertrek nog steeds een echte eyecatcher.

Byrklund Beastly dekbedovertrek
Byrklund Beastly dekbedovertrek

Omkeerbare dekbedovertrekken: 2 in 1!

Als je slim bent, bespaar je bovendien extra geld door te kiezen voor een omkeerbaar dekbedovertrek. Met een leuk dessin op de voorkant en een effen achterkant of zelfs twee verschillende printjes. Zo koop je eigenlijk twee overtrekken voor de prijs van één en kun je in een handomdraai een nieuwe look aan je studentenkamer geven. Handig!

Met welk dekbedovertrek maak jij jouw studentenkamer weer helemaal gezellig

Vorig artikel
Cinderella najaarscollectie; creëer een slaapkamer om in te cocoonen
Volgend artikel
Beddinghouse Avalon dekbedovertrek