Cinderella najaarscollectie; creëer een slaapkamer om in te cocoonen

Cinderella najaarscollectie; creëer een slaapkamer om in te cocoonen

Cinderella najaarscollectie; creëer een slaapkamer om in te cocoonen

Brr… de winter is in aantocht, maar met de najaarscollectie van Cinderella zit je goed! Laat je omringen door warmte en comfort. Ontdek de nieuwe dekbedovertrekken in diepe aardse kleuren, rustgevende natuurprints en zachte materialen en maak van jouw slaapkamer dé plek om heerlijk te cocoonen.

Cinderella najaarscollectie

Stap de slaapkamer in en trek jezelf terug om heerlijk te ontspannen. Kruip onder de dekens en voel de zachtheid om je heen. Dit prominente merk staat bekend om haar hoogwaardige materialen, prachtige natuurtekeningen en lieflijke prints. Met een Cinderella dekbedovertrek creëer je in een handomdraai een romantische of rustgevende sfeer in de slaapkamer, waardoor je iedere ochtend opgewekt wakker wordt om al jouw dromen waar te kunnen maken.

Met de nieuwe najaarscollectie tover je jouw slaapkamer om tot knusse ruimte waarin je heerlijk kunt cocoonen. Dompel jezelf onder in diepe aardetinten, extrazachte stoffen en wordt één met de natuur. Laat je verrassen door de uiteenlopende dessins en geniet van elk moment dat je in de slaapkamer doorbrengt- of je nu wakker bent of lekker ligt te slapen.

Bekijk Cinderella najaarscollectie >>

 

Bohemian Winter

Creëer een warme bohemian sfeer in de slaapkamer met de thema-collectie Bohemian Winter. Deze collectie staat in het teken van warmte, terra kleuren en fleurige prints. Grote bloemenprints worden afgewisseld met klassieke ruitpatronen. Deze moderne bohemian stijl in de slaapkamer combineert goed met materialen als hout, velvet en gouden accenten.

Flower Romance

Wie houdt er niet van een vleugje romantiek? Ook dit seizoen bewijst Cinderella maar weer dat levendige bloemenprints stijlvol zijn in de slaapkamer. Naast een romantische sfeer, zorgen ze ook voor een echte eyecatcher op je bed. In de thema-collectie Flower Romance spot je diverse soorten bloemen; van grote pioenrozen en paarse bloemetjes tot roze rozen en veldboeketten. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; tijdens de donkere winterse dagen geven ze kleur aan je slaapkamer.

Winter Naturals

De dessins uit dit zijn stuk voor stuk must-haves voor het najaar. Winter Naturals is geïnspireerd op de natuur en het gevoel van kalmte dat een natuurlandschap ons kan geven. Kenmerkend voor deze story zijn de verfijnde structuurprints, subtiele natuurtekeningen en aardse kleuren van warm terra tot donkerblauw. Kies één van de prachtige dekbedovertrekken en geef je slaapkamer een rustige, eigentijdse uitstraling.

En met welk dekbedovertrek van Cinderella maak jij jouw slaapkamer winterproof?

Vorig artikel
ademend beddengoed
Volgend artikel
Cinderella Kites dekbedovertrek