Uitgelicht: de nieuwe collectie Seahorse

Uitgelicht: de nieuwe collectie Seahorse

Seahorse ronde strandlakens (roundies)

De zomer in Nederland laat helaas nog even op zich wachten… Maar dit is wel een ideaal moment om je badkleding en -textiel al in te slaan! Het badtextiel-merk Seahorse heeft zijn collectie uitgebreid met nieuwe kleuren en creatieve dessins: van trendy hamamdoeken tot ronde strandlakens. Laat je inspireren en waan jezelf al eventjes in zomerse sferen!

Over Seahorse

Het merk Seahorse staat bekend om zijn uitgebreide collectie textiel voor zowel de badkamer als het strand. Kenmerkend voor de collectie zijn zowel de vrolijk gekleurde als de rustige dessins. Het merk biedt basic badtextiel, maar ook strandlakens met creatieve dessins. De passie van Seahorse is om jou te laten genieten door het bieden van mooie en waardevolle producten: een luie zondag in jouw favoriete badjas, een heerlijke stranddag op een groot strandlaken of een backpack avontuur met een lichte hamamdoek. Voor iedereen en voor ieder moment een passend product van hoogwaardige kwaliteit!

Grote strandlakens

Seahorse heeft het Albatros en Star strandlaken in een ‘nieuw jasje’ gestoken door ze nieuwe, verfrissende kleuren te geven. Zo heeft u nog meer keuze! Daarnaast heeft het merk nieuwe dessins toegevoegd aan zijn collectie: van zeeschelpen tot de mooiste (zee)dieren. De afmetingen variëren van 100×180 tot 100×200 centimeter. Extra grote strandlakens, heerlijk!

Meer Seahorse strandlakens »

Ronde strandlakens

Dé trend van deze zomer: de roundie oftewel het ronde strandlaken. Seahorse doet hier ook aan mee en heeft drie ronde strandlakens met prachtige dessins ontworpen. De dessins zijn geïnspireerd op de bekende bohemian style. De lakens zijn verfraaid met geknoopte franjes wat zorgt voor een speelse look. Bovendien voelen deze handdoeken heerlijk zacht aan en zijn ze sterk vochtabsorberend en licht van gewicht. Ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad! Maar de roundie is ook goed te gebruiken als plaid om gezellig op te picknicken of mee te nemen naar een festival. Kortom, de roundies zijn multifunctioneel en echte eyecatchers!

Multifunctionele hamamdoeken

De hamamdoek wordt steeds populairder. Deze doek is namelijk multifunctioneel, want hij kan op meerdere momenten gebruikt worden. Je kunt een hamamdoek als strandlaken en als saunadoek gebruiken, maar ook als plaid om gezellig op te zitten in het park. Of neem ‘m ook mee naar een zomers festival! Het grote voordeel is dat een hamamdoek zeer licht van gewicht is, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt in je tas of koffer. Om deze redenen mag een hamamdoek niet ontbreken in jouw kast! Nu heb je nog meer keuze, want Seahorse heeft weer een aantal hamamdoeken met sfeervolle dessins toegevoegd aan haar collectie. Welke vind jij het mooist?

Meer Seahorse hamamdoeken »

Behoefte aan nog meer keuze? Bekijk dan hier het volledige badtextiel assortiment van Seahorse »

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
Dekbedden en hoofdkussens van Polydaun