Uitgerust het nieuwe jaar in doe je zo!

Uitgerust het nieuwe jaar in doe je zo!

Uitgerust het nieuwe jaar

De feestdagen zijn altijd hectisch, al heb je het wellicht dit jaar iets anders ervaren. Toch zijn de laatste weken van het jaar ook hét moment om heerlijk weg te doezelen in bed. De perfecte plek om op te laden voor het nieuwe jaar en juist de drukte achter je te laten. Natuurlijk doe je dit onder heerlijk zacht en warm beddengoed. Wij weten daar wel raad mee!

Ook al is het jaar 2020 anders verlopen dan verwacht, de feestdagen blijven een bijzondere periode. Een tijd waarin we samenzijn, genieten van lekker eten, goede films op tv en veel quality time. Echter is het einde van het jaar óók een periode van reflectie, uitrusten en terugkijken op de maanden die achter ons liggen. Uitslapen hoort hier ook zeker bij en dat doe je natuurlijk onder een heerlijk warm dekbed en een zacht en soepel dekbedovertrek. Een nieuw dekbed kan jouw nachtrust sterk verbeteren. Ga het nieuwe jaar daarom goed van start en kies voor hagelnieuw beddengoed!

Ultiem slaapcomfort

Na een jaar vol hectiek, waar jezelf wellicht ook onderdeel van was, is een betere balans tussen privé en bijvoorbeeld werk een veel genoemd voornemen voor het nieuwe jaar. Om deze balans te bewaren is een goede nachtrust van groot belang. Rust is belangrijk en dat creëer je door goed te slapen, te genieten van comfort en orde.

Een prettig materiaal dat daar aan bijdraagt is bijvoorbeeld flanel. Het is een heerlijk zacht, warm materiaal en bij uitstek geschikt voor de winter. Flanellen dekbedovertrekken bieden jou ultiem comfort in bed. Hetzelfde geldt voor wol. Een wollen dekbed is geschikt voor ieder jaargetijde, maar vooral tijdens koude winternachten is het natuurlijk heerlijk om letterlijk onder de wol te kruipen en te genieten van de vele voordelen van wol.

Wil je genieten van nog meer weldaad? Een onderdeken is wellicht dan ook iets voor jou. Het merk Tesselaer heeft kwalitatief prachtig Texelse wollen beddengoed, waar een onderdeken van wol ook toebehoort. Een onderdeken biedt bescherming aan het matras, maar het zorgt ook voor een zachte ondergrond waarop je ligt. De holle wolvezel in de vulling draagt bij aan optimale isolatie. In de winter profiteer je daarom van prettige, comfortabele warmte.

Rust in de slaapkamer

Om rustig de slaap te kunnen vatten is een fijne slaapkamer key. Zorg daarbij voor een prettig interieur. En dat hoeft geen strak steriel design te zijn, maar zorg voor een kamer waarin jij tot rust kunt komen. Met simpele dingen is dit al te bereiken en het kost je dagelijks slechts een paar minuutjes. Iedereen heeft vast wel een stoel of krukje de slaapkamer waarop in no-time een stapel kleding wordt gevormd. Een doorn in het oog, maar in slechts enkele seconden kun je dit dagelijks opruimen. Houd verder je nachtkastje schoon en overzichtelijk en voorkom onnodige prullaria. Ook het opmaken van je bed zorgt voor een rustige uitstraling én een schoon bed is tevens goed voor je gezondheid 😉

Ben jij klaar om uitgerust het nieuwe jaar in te gaan?

Vorig artikel
Zo!Home Lino dekbedovertrek
Volgend artikel
Voornemens 2021 Zo haal je dit jaar wél jouw goede voornemens