Zo!Home beddengoed: voor iedere stijl en ieder seizoen!

Zo!Home beddengoed: voor iedere stijl en ieder seizoen!

Zo!Home Lino dekbedovertrek

Met de gevarieerde beddengoedcollectie van Zo!Home breng je moeiteloos wat meer sfeer en kleur in huis. Vooral nu we veel thuiszitten, is dit het ideale moment om de slaapkamer een make-over te geven. Of je nu blij wordt van romantische bloemendessins of van stoere grafische motieven, bij dit eigentijdse en veelzijdige merk vind je zeker een dekbedovertrek dat past bij jouw stijl en smaak, voor ieder seizoen.

Zo!Home voor een fijn lentegevoel

Met de nieuwste dekbedovertrekken van 100% katoen neemt Zo!Home alvast een voorproefje op de lente. Stralende fotoprints van bloesemtakken, voorjaarsbloemen en kleurrijke tropische vogels geven je interieur een vleugje optimisme en vrolijkheid. De heldere (pastel)kleuren zorgen bovendien voor een gevoel van licht en ruimte in je slaapkamer.

Bekijk hier de collectie van Zo!Home

 

Winterproof flanel

Maar in afwachting van het voorjaar kun je natuurlijk ook nog gewoon even lekker wegkruipen onder een van de flanellen dekbedovertrekken van Zo!Home. Voor het koude seizoen biedt dit merk namelijk een uitgebreide keus aan winterse prints, zoals breimotieven met stoere kabels of rendieren. De natuur is sowieso een belangrijke inspiratiebron in de collectie. Bladeren en veren in natuurlijke tinten lijken net te zijn neergedwarreld op de witte overtrekken. Of tem jij liever de luipaard-trend?

Zo!Home dekbedovertrekken van katoen-satijn

Ook voor chic beddengoed van luxe katoen-satijn ben je bij Zo!Home aan de juiste adres. De zijdezachte stof met mooie satijnglans maakt van je bed het absolute middelpunt van je slaapkamer. Verder kreukt dit hoogwaardige materiaal nauwelijks, zodat je dekbedovertrek strijken een koud kunstje wordt. Naast zomerse fotoprints en strakke streep- of ruitpatronen, vind je in het assortiment ook een mooie selectie van effen overtrekken in sfeervolle trendkleuren.

Zo!Home: een passend dekbedovertrek voor ieder bed

De dekbedovertrekken van Zo!Home zijn verkrijgbaar in de afmetingen 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux extra breed. Doordat ze zijn afgewerkt met een extra lange dubbele instopstrook aan de onderzijde, blijven zelfs de langste dekbedden de hele nacht netjes op hun plek. Daardoor geef je met een dekbedovertrek van dit kleurrijke merk niet alleen een leuke boost aan je interieur, maar geniet je ook het hele jaar rond van een goede nachtrust.

Welk dekbedovertrek van Zo!Home past het best in jouw slaapkamer? 

Vorig artikel
oud en nieuw met kinderen oudejaarsavond kids jaarwisseling bedtijd
Volgend artikel
Uitgerust het nieuwe jaar