Smulderstextiel.nl in 2016: All You Need Is Love!

Smulderstextiel.nl in 2016: All You Need Is Love!

Daniëlle, Grace, Emiel en natuurlijk de rest van het Smulderstextiel.nl-team wensen je naast een goede gezondheid vooral veel liefde toe in 2016. Want… all you need is love!

liefs-illustratie

Verhuizing

Het jaar 2015 was voor Smulderstextiel.nl natuurlijk het jaar van de verhuizing. Ons onderkomen in Kloetinge was nu echt te klein geworden. Door het in gebruik nemen van ons huidige pand in Kapelle zijn we klaar voor de toekomst. Zo kunnen we ook in 2016 door de grote voorraad blijven waarmaken wat we beloven: voor 23.00 uur besteld, is morgen in huis.

Dagelijks verlaten duizenden pakketten ons magazijn in Kapelle

Gezien op tv

Publiek van Ik Hou Van Holland op RTL 4 won een mooi dekbedovertrek
Ik Hou Van Holland

In 2015 konden we regelmatig zeggen: gezien op tv. Bij Ik Hou Van Holland, Carlo’s TV Café en Utopia. En natuurlijk waren we een heel seizoen lang sponsor van Chantal Blijft Slapen. In 2016 gaan we daar gewoon mee verder: de komende weken zullen we weer vaak te zien zijn op tv en te horen zijn op de radio.

Dekbedovertrek nodig? Smulderstextiel.nl!

Het afgelopen jaar begonnen we met het schrijven van dit blog. Weetjes over slapen, tips over onze producten, informatie over Smulderstextiel; je las het in 2015 allemaal hier. Het meest gelezen artikel was ons verhaal over de gevaren van de smartphone in bed. Ook ons eigen slaaponderzoek, met als belangrijkste conclusie dat we niet meer naakt slapen, scoorde hoog. In 2016 zullen we je op deze plaats weer blijven verrassen met de leukste feitjes en weetjes!

Spot ons en win een cadeaubon!

Als gezegd zijn we in de eerste weken van 2016 veelvuldig op tv. Spot je ons? Maak dan snel een foto, post deze op onze Facebook-pagina en wie weet win jij een cadeaubon van 50 euro!

Vorig artikel
Volgend artikel