Luxe katoen-satijn beddengoed van Satin d'Or

Luxe katoen-satijn beddengoed van Satin d’Or

Satin d'Or Celia dekbedovertrek - Antraciet

Wil jij lekker slapen én wakker worden zonder slaaprimpels? Probeer dan eens een katoen-satijnen dekbedovertrek. De subtiele glans en de zijdezachte touch geven je het luxe hotel gevoel. De gladde stof nodigt uit om lekker onder het beddengoed te kruipen. Een merk dat zich volledig richt op deze luxe, zachte stof is Satin d’Or. Het assortiment van dit Nederlandse merk bestaat enkel uit katoen-satijnen dekbedovertrekken. De collectie bevat vele verschillende prints en dessins, waardoor je geniet van ultiem comfort passend bij jouw stijl.

Satin d’Or – katoen satijn

De naam van het merk klinkt door de Franse tongval meteen al heel chique. Satin d’Or betekent letterlijk vertaald: satijn van goud. Dit klopt wel degelijk want de stijlvolle dekbedovertrekken van katoen satijn geven jouw slaapkamer een chique uitstraling. Door de speciale weeftechniek krijgt katoen-satijn de kenmerkende subtiele glans. De hogere draaddichtheid laat de stof nóg zachter en soepeler aanvoelen dan regulier katoen. Ondanks de hogere draaddichtheid voelt satijn wel luchtig en licht aan. Bovendien zorgt de sterk vochtabsorberende eigenschap voor ultiem slaapcomfort.

Dekbedovertrek bloemen

Hou jij van bloemendessins? Dan heb je geluk, want in elke nieuwe collectie dekbedovertrekken van Satin d’Or zit wel een bloemenprint. Of je nu voor een royale klassieke rozenprint gaat of meer van delicate veldboeketjes houdt, bij Satin d’Or vind je verschillende dekbedovertrekken met bloemen in frisse vrolijke kleuren tot warme, donkere tinten. De licht glimmende stof past heel goed bij de sierlijke vormen van de bloemen.

Moderne grafische dessins

Ben jij meer fan van grafische en geometrische vormen? Ook dan vind je bij Satin d’Or zeker een dessin dat jou aanspreekt. Van strakke lijnen tot driehoeken of ronde vormen, van subtiel en stijlvol tot groots en opvallend. De grafische dessins zijn er in trendy kleuren, en geven de overtrekken zowel een vintage als moderne uitstraling. In combinatie met de katoen-satijnen stof heb je een echte blikvanger in de slaapkamer!

Met welk dessin ervaar jij dit luxe katoen-satijnen gevoel?

Vorig artikel
Volgend artikel
Seahorse Tara strandlaken