Geef kleur aan je zomer met een strandlaken van Seahorse!

Geef kleur aan je zomer met een strandlaken van Seahorse!

Seahorse Tara strandlaken

De kleurrijke strandlakens van Seahorse maken jouw strand outfit helemaal compleet. Of je nu gaat zonnebaden op een zonovergoten strand of een duik neemt in het zwembad in de buurt. In het uitgebreide assortiment van dit bekende kwaliteitsmerk vind je zeker de perfecte must-have voor een onvergetelijke zomervakantie.

Beestachtig mooi

Dierenliefhebbers stelen deze zomer de show met een originele Seahorse strandhanddoek met dierenprint. Haaien, kreeften en zeeschildpadden nemen je mee op avontuur naar een wonderlijke onderwaterwereld. Maar ook tijgers, een cheetah en zelfs gorilla Bokito hebben een plekje veroverd in de collectie. Met zo’n stoer strandlaken weet je tenminste zeker dat niemand je plekje op het strand inpikt, wanneer jij even een ijsje gaat halen.

Vintage pastel

De strandlakens Rivièra, Blackpool en Miami ademen de sfeer van mondaine badplaatsen uit de jaren ’30. Bovendien geven de retro pastelkleuren een extra nostalgisch tintje aan deze stijlvolle creaties. Ze nodigen je uit om heerlijk te flaneren over een zonovergoten boulevard aan de Franse Côte d’Azur of om je Cadillac gewoon op het strand te parkeren en te genieten van een zonsondergang in Florida. Of blijf je toch liever aan deze kant van de oceaan met de twee iconische gestreepte ligstoelen van het Blackpool strandlaken?

Zomerse strepen

Strandstoelen, zonneschermen, parasols… wie denkt er niet aan de zomer bij het zien van streeppatronen? Daarom heeft dit tijdloze motief in de strandlaken collectie van Seahorse natuurlijk een streepje voor! Klassiek Bretons in blauw en wit of speels en zoet in zacht pastel. Ook festivalgangers kunnen op hun strepen staan (of toch liever liggen?) met het Festival strandlaken met hippe regenboogprint!

Roundies

Vind jij die klassieke rechthoekige strandlakens maar saai? Dan mag een hip rond strandlaken of roundie van Seahorse zeker niet ontbreken in jouw strandtas of koffer! Met zijn opvallende mandalaprint in stralende zomerkleuren springt de roundie meteen in het oog. De vrolijke franjes rondom geven hem bovendien dat authentieke Ibiza-gevoel. Met zijn ronde vorm en diameter van 150 cm kun je gewoon met de zon meedraaien en hoef je je strandlaken nooit meer te verleggen. Handig!

Pop Art met een knipoog

Ook liefhebbers van pop art zullen ongetwijfeld zomerinspiratie vinden in de strandlaken collectie van Seahorse. Eenvoudige vormen, beelden en teksten in felle contrastkleuren geven stijl met een vleugje humor aan jouw strandlook.

Ontdek hier de collectie

Seahorse strandlakens

De strandlakens van Seahorse zijn herkenbaar aan het opvallende logo in de vorm van een zeepaardje. Ze zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. De voorkant van fluweelzachte velours is ideaal om lekker lui op te zonnebaden. Dankzij de royale afmeting van 100×180 cm kun je onbezorgd bijbruinen, zonder dat je net ingesmeerde benen onder het zand komen te zitten. De achterkant van badstof heeft uitstekende absorberende eigenschappen. Daardoor is deze ideaal om jezelf mee af te drogen of lekker in te wikkelen na een frisse duik. Bovendien is je handdoek ook in een mum van tijd weer droog. De slijtvaste en onderhoudsvriendelijke stof behoudt lang zijn kleur, vorm en zachtheid. Lees ook onze blog voor meer tips & tricks om jouw nieuwe strandlaken extra mooi en zacht te houden.

Met welk strandlaken van Seahorse laat jij alle hoofden draaien op het strand?

Vorig artikel
Satin d'Or Celia dekbedovertrek - Antraciet
Volgend artikel
Beddinghouse Tournesol dekbedovertrek