Cinderella hoofdkussen: voor ultiem slaapcomfort | Optimale ondersteuning

Cinderella hoofdkussen: voor ultiem slaapcomfort & optimale ondersteuning

Lekker slapen met Cinderella hoofdkussens

Een nieuw hoofdkussen uitzoeken is vaak lastig, want voor welk model en mate van stevigheid moet je gaan? De keuze is voornamelijk afhankelijk van jouw slaapbehoefte. Cinderella biedt daarom diverse hoofdkussens voor elk type slaper. Ontdek welke bij jou past en slaap voortaan op een fijn hoofdkussen die de juiste ondersteuning biedt voor jouw nek en hoofd.

Van zachte tot stevige hoofdkussens; kies de juiste ondersteuning

Of je nu een zacht, medium of stevig hoofdkussen zoekt, in het diverse aanbod van Cinderella vind je het beste hoofdkussen voor jou! Voor een goede nachtrust is het noodzakelijk dat je beschikt over het juiste kussen. Zo kan een kussen dat perfect bij jou past het verschil maken tussen ongemak en comfort. Voor rug-, buik- en zijslapers heeft het merk een ruime keuze uit hoofdkussens met verschillende soorten vulling en variatie in stevigheid.

Afhankelijk van je slaaphouding, je lichaamsbouw en de stevigheid van je matras kun je de gewenste stevigheid van je hoofdkussen bepalen. Hoe lager je gewicht en hoe zachter je matras, des te groter de behoefte aan een zacht slaapkussen. Je slaaphouding speelt daarbij een doorslaggevende rol. Zo is een zacht hoofdkussen perfect als jij graag op je buik slaapt. Lig je graag op je zij? Dan is een stevig kussen met opstaande rand aanbevolen omdat die voldoende steun biedt aan de nek en de ruimte tussen het matras en het hoofd opvult. Slaap je het liefst op je rug? Kies dan voor een hoofdkussen met medium stevigheid om nekklachten te voorkomen. Elk van onderstaande kussens zijn zowel in zacht, medium als stevig verkrijgbaar.

Naar Cinderella hoofdkussens >

Cinderella hoofdkussen

Wigvorm

Dankzij de ergonomische wigvorm en schoudercontour, zorgt het stevige Rondo hoofdkussen ervoor dat je nek- en rugwervels goed op een lijn liggen. Daardoor kunnen nekklachten worden verminderd of zelfs voorkomen en is het uitermate geschikt voor zijslapers. De uitgebalanceerde vulling van 50% bamboe en 50% holle polyester vezelbolletjes heeft een goede ventilerende en warmteregulerende werking. Door het gebruik van anti-allergische materialen is het hoofdkussen eveneens geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De Rondo serie is verkrijgbaar in drie verschillende stevigheden.

Puntmodel

Het zachte puntmodel kussen is vooral geschikt voor buikslapers. Het Fusion hoofdkussen heeft een uitgebalanceerde vulling van 100% Ecodown holle polyestervezel die geode ondersteuning biedt aan je hoofd, nek en schouders. Dit milieuvriendelijke materiaal voelt lekker zacht en licht aan, vergelijkbaar met dons. Bovendien heeft de gepatenteerde vulling met ademende en vochtabsorberende eigenschappen een uitstekende anti-allergische werking. Het puntmodel is er in drie verschillende varianten, van zacht tot stevig.

Langwerpig

Het langwerpige Contour Ballad hoofdkussen is met name ideaal voor rugslapers. De voorgevormde golvende latex vulling met ingebouwde neksteun biedt een gemiddelde stevigheid. Daardoor worden de nek en de nekwervels optimaal ondersteund, waardoor nekklachten worden verminderd. Daarnaast heeft het materiaal van nature ventilerende en warmteregulerende eigenschappen, zodat je heerlijk kunt genieten van een gezonde nachtrust. Het slaapkunnen is beschikbaar in drie soorten; zacht, medium en stevig.

 

En welk Cinderella hoofdkussen past het beste bij jou? 

Vorig artikel
trend hotel chic slaapkamer interieur
Volgend artikel
Gaap! Deze dieren slapen het meest