Byrklund beddengoed voor een budgetvriendelijke slaapkamer make-over

Byrklund beddengoed voor een budgetvriendelijke slaapkamer make-over

Byrklund Blue Graphic dekbedovertrek

Is jouw slaapkamer wel toe aan een nieuwe look maar wil je niet te veel geld uitgeven? Met de dekbedovertrekken van Byrklund bereik je zelfs met een klein budget een groots effect. Naast speelse fantasieprints in opvallende kleuren vind je in de nieuwe collectie ook stijlvolle effen modellen in trendy velvet. Laat je inspireren en ontdek hoe ook jij je slaapkamer kunt laten stralen zonder je blauw te betalen!

Een natuurlijke oase van rust

De natuurdessins van Byrklund lopen als een groene draad door de collectie. De natuurlijke tinten van de gestileerde bladeren van palmbomen en bamboe laten een frisse wind waaien door je huis en zorgen bovendien voor een gevoel van rust en harmonie. Het fijne van deze organische vormen en kleuren is dat je ze eenvoudig kunt combineren met praktisch iedere woonstijl. Dezelfde groentinten komen terug in het Scary Snake dekbedovertrek. Geen zorgen: het slangenmotief in hip saliegroen is helemaal niet eng, maar geeft je slaapkamer juist een stoer randje! Niet alleen de prints van deze dekbedovertrekken zijn geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ook nog eens gemaakt van puur natuurlijke katoen. Dit lekker zachte en soepele materiaal staat garant voor goede ventilatie en voor de snelle absorptie van transpiratievocht. Zo geniet je nacht na nacht, het hele jaar rond, van een goede en gezonde nachtrust.

Rechte lijnen en vormen

De grafische prints van Byrklund in lichte en frisse kleuren geven je interieur vanzelf een opgeruimde uitstraling. De rechte lijnen van het dekbedovertrek Blue Graphic komen samen in een subtiel geometrisch dessin. Om de typisch Scandinavische eenvoud, puurheid en rust te benadrukken is het overtrek uitgevoerd in vergrijsd blauw met witte lijnen. Het Beach Feel with Stripes dekbedovertrek laat zien dat je streeppatronen ook kunt gebruiken om juist extra contrast en ritme te geven aan je slaapkamer. De horizontale lijnen in verschillende tinten blauw steken mooi af tegen de witte ondergrond. Een ideaal item om je bed voor een zacht prijsje een zomerse maritieme look te geven!

 

Ontdek alle dekbedovertrekken van Byrklund

Byrklund goes Velvet!

Velvet, velours, fluweel… hoe je deze chique en luxe stof ook noemt, hij is niet meer weg te denken uit onze interieurs. Speciaal voor al diegenen die hun slaapkamer willen omtoveren in een stijlvol Boutique Hotel presenteert Byrklund het dekbedovertrek Go Velvet. Classy, trendy en onweerstaanbaar aaibaar! Je kunt bovendien kiezen uit vier betoverend mooie trendkleuren, zodat er zeker een eyecatcher bij zit die perfect past in jouw interieur. De voorzijde van het overtrek is gemaakt van zacht glanzende polyester velvet, terwijl voor de achterzijde gebruik is gemaakt van 100% katoen. Daardoor combineert het een luxe touch met ultiem slaapcomfort.

Wat is jouw favoriete dekbedovertrek uit de nieuwe Byrklund collectie?

Vorig artikel
Day Dream Norway flanel dekbedovertrek
Volgend artikel