Geef je slaapkamer een make-over met Zohome

Geef je slaapkamer een make-over met Zohome

Zohome Lino dekbedovertrek - moss green

Terwijl de regenachtige dagen niet over lijken te gaan, is nu het perfecte moment om je slaapkamer een welverdiende make-over te geven. Grijze wolken en regen tegen het raam bieden de ideale omstandigheden voor creativiteit. Laten we ontsnappen aan de kou en de regen buiten, en de warmte en luxe van Zohome naar binnen brengen!

Winters kleurenpalet

Laat de winterse sfeer binnen met warme kleuren als forest sand, moss green en shady pink. Forest sand, als een warme neutrale tint, omhult de slaapkamer met een gevoel van knusheid. Moss green brengt frisheid en levendigheid, zelfs te midden van de winterse kou. En in de grijze dagen voegt het gebruik van zachte roze tinten elegantie en romantiek toe.

Tijdloze ruitpatronen

Speels, stijlvol en trendy: dat is het Zohome Quartro di Lino dekbedovertrek. Ruitpatronen bieden een warme, knusse en dynamische uitstraling. Met hun tijdloze aantrekkingskracht zijn ze veelzijdig in stijl en kun je er moeiteloos klassieke en eigentijdse looks mee creëren.

Romantische bloemmotieven

Laat je betoveren door de bloemmotieven op de dekbedovertrekken van Zohome. In een tijd waarin mensen verlangen naar connectie met de natuur, bieden dekbedovertrekken met een bloemendessin dé perfecte oplossing. Ontdek de warme kleuren en weelderige bloemendessins van Zohome.

Textiel en texturen

Binnen de najaarscollectie van Zohome bieden ze drie verschillende materialen dekbedovertrekken aan, elk met unieke eigenschappen:

  • Katoen: Katoen is een populaire keuze voor dekbedovertrekken. De natuurlijke vezels zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De katoenen dekbedovertrekken van Zohome zijn ideaal voor het hele jaar door en bieden een zacht en luxe gevoel voor een goede nachtrust.
  • Katoen satijn: Katoen satijn voegt elegantie toe aan de slaapkamer. Het materiaal kenmerkt zich door een gladde en zijdezachte afwerking, verkregen door een speciale weeftechniek. Hierdoor voelt het dekbedovertrek niet alleen heerlijk aan op de huid, maar straalt het ook een subtiele glans uit.
  • Flanel: Flanel is de ideale keuze voor koudere seizoenen. Het is gemaakt van losjes gesponnen katoen en biedt een heerlijk zachte en donzige textuur. Heerlijk warm, knus en comfortabel!

Elk van de materialen worden zorgvuldig geselecteerd om aan de hoge standaarden van Zohome te voldoen, waardoor je extra lang kunt genieten van de kwaliteit!

Persoonlijke touch

Maak je slaapkamer extra bijzonder tijdens deze regenachtige dagen door persoonlijke accenten toe te voegen. Foto’s, warme plaids en decoratieve items met emotionele waarde geven een unieke en persoonlijke touch aan de ruimte.

Dus, terwijl buiten de regen valt, nodigen we je uit om de warmte binnen te omarmen en te genieten van het beddengoed van Zohome!

Ontdek hier al onze dekbedovertrekken van Zohome
Vorig artikel
Snoozing kinderdekbedovertrek
Volgend artikel
Essenza Karli dekbedovertrek