Essenza beddengoed voor het ultieme thuisgevoel

Essenza beddengoed voor het ultieme thuisgevoel

Essenza Karli dekbedovertrek

Al 60 jaar produceert Essenza beddengoed van hoogwaardige kwaliteit. Het merk streeft ernaar om je het ultieme thuisgevoel te geven. Met de prachtige dekbedovertrekken, plaids en badtextiel creëer je dan ook een heerlijk gezellige sfeer in huis. Neem snel een kijkje op onze blog en laat je inspireren door de prachtige collectie!

Een stijlvol interieur

De Essenza najaarscollectie bestaat uit beddengoed met stijlvolle kleuren, artistieke prints en luxe materialen. Van diepgroen en helderblauw tot aan felroze of stralend wit zijn alle dekbedovertrekken een plaatje om te zien. Ook de weelderige bloemendessins zijn ware kunstwerken. Hierdoor geef je de slaapkamer stijlvolle look met een creatief tintje.

Met een scherp oog voor detail besteedt Essenza veel aandacht aan hun ontwerpen. Het kwaliteitsmerk creëert daarom de mooiste kleurencombinaties. Op de heldere ondergrond komen kleurrijke prints bijvoorbeeld goed tot hun recht. Je interieur krijgt zo een luxe en stijlvolle uitstraling. Naast dekbedovertrekken bevat het de Essenza collectie heerlijk warme plaids, zachte bedspreien en luxe badtextiel. Alle Essenza items zijn met zorg geproduceerd. Ze bezorgen je het ultieme thuisgevoel, wie of waar je ook bent.

 

Trendy en eigentijds

Doe jij graag dingen net een tikkeltje anders en houd je van kleur? Dan is de nieuwe Essenza & Co beddengoedcollectie echt iets voor jou. Deze eigentijdse prints fleuren je slaapkamer op door hun unieke look. Neem een duik tussen de goudvissen, omring je door een veld aardbeien of zwem rustig rond in het zwanenmeer. De vrolijke blikvangers zijn bij uitstek geschikt voor de kinder- en tienerkamer. Laat je fantasie de vrije loop en droom lekker weg onder de leukste dessins!

Alle Essenza & Co dekbedovertrekken kun je dubbelzijdig gebruiken. Dit maakt ze lekker veelzijdig en het is ideaal wanneer je na een tijdje weer eens iets anders op je bed wilt. Zo heeft het Swan Lake overtrek aan de achterzijde een leuke print met klavertjes vier en is het oranje ruitjespatroon op de Essenza Checking-in geel als je hem omdraait. De sprekende kleuren vullen elkaar aan en geven jouw slaapkamer een prachtige uitstraling. Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet.

Luxe materialen voor een heerlijke nachtrust

Essenza kiest met zorg de beste stofsoorten uit. Binnen het ruime assortiment is al het beddengoed daarom gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Ze bieden je ultiem slaapcomfort en voelen lekker aan in je handen. De brede collectie bevat dekbedovertrekken van katoen-satijn, percale katoen, en Tencel. Al deze stoffen van uitgesproken kwaliteit laten je heerlijk wegdromen onder zacht beddengoed.

Wil jij graag genieten van luxe en comfort? Probeer dan eens een fijn katoen-satijnen dekbedovertrek! Dankzij de speciale satijnbinding voelt dit materiaal extra zacht aan op je huid. Het valt daarnaast lekker soepel om je lichaam heen. Verder heeft katoen-satijn een prachtige subtiele glans waarmee je slaapkamer een luxueuze uitstraling krijgt. Net als regulier katoen beschikt katoen-satijn over een goed ademend en vochtabsorberend vermogen. Kortom, een stijlvolle keuze voor een comfortabele nachtrust.

Een ander hoogwaardig materiaal is percale katoen. Essenza beddengoed van percale katoen heeft een hogere draaddichtheid vanaf 200TC (thread count). Dit betekent dat de draden dicht op elkaar zijn geweven en je een hogere kwaliteit krijgt. Door de hoge draaddichtheid zal de stof bovendien niet snel pillen en blijft het overtrek dus langer mooi. Ook als je het al vaak hebt gewassen.

Verantwoord slapen onder duurzaam beddengoed

Duurzaamheid staat bij Essenza hoog in het vaandel. Daarom gebruikt het merk materialen die beter zijn voor mens en milieu. Een van deze stofsoorten is het milieuvriendelijke Tencel. Dit materiaal wordt gewonnen uit de houtpulp van eucalyptusbomen die groeien in speciaal beheerde bossen. De eucalyptusboom heeft veel minder meststoffen en pesticiden nodig om te groeien. Hierdoor heeft het productieproces een kleinere impact op het milieu. Een Tencel dekbedovertrek ventileert goed en is daarnaast antibacterieel. Zo word je elke ochtend weer lekker fris en fruitig wakker.

Een kunstwerk op je bed

Houd jij wel van een stijlvolle slaapkamerlook? In de speciale Essenza x Mauritshuis-collectie vind je prints die van jouw beddengoed een waar kunstwerk maken. Deze mooie lijn is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Essenza en het Mauritshuis. De prachtige 17e-eeuwse meesterwerken van het Haagse museum kun je nu ook bewonderen in eigen huis!

Kom tot rust in het serene landschap van Cornelis Vroom of val in slaap tussen de kleurrijke bloemen van Willen van Aelst. Elke schilderachtige print is een echte eyecatcher. Net als de andere Essenza dessins bevatten ze mooie details die je slaapkamer opfleuren. Welk schilderij vind jij het mooist?

Bekijk de Essenza beddengoedcollectie
Vorig artikel
Zohome Lino dekbedovertrek - moss green
Volgend artikel