Snoozing; veelzijdig in prints en kleur

Snoozing; veelzijdig in prints en kleur

Snoozing; het merk van absolute veelzijdigheid. Of je nu opzoek bent naar een warm flanellen overtrek of een mooi, trendy dessin; Snoozing heeft het werkelijk allemaal. Het brede scala aan beddengoed resulteert in een enorme collectie. Om de keuze iets te vergemakkelijken zijn de vele Snoozing dekbedovertrekken onderverdeeld in Stories. Wij laten jou graag kennismaken met de drie collecties van Snoozing.

De dekbedovertrekken van Snoozing zijn kleurrijk, veelzijdig qua prints en in vele stijlen toe te passen. De trends worden op de voet gevolgd, maar ook elegante, tijdloze dessins worden niet vergeten. Naast de veelzijdigheid aan prints, kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Het merk gaat altijd voor kwalitatief hoogwaardige stoffen zoals chique katoen-satijn, warm flanel en luchtig katoen. Kortom, fleur je slaapkamer op met Snoozing beddengoed en geniet van ultiem slaapcomfort.

Animal Trend

Een dierenprintje op zijn tijd is natuurlijk nooit verkeerd. De dierenprint trend is al jaren populair en ook bij Snoozing kan je je hart ophalen aan mooie animal prints. Je hebt binnen de story Animal Trend de keuze uit verschillende dessins zoals een pantervachtje of slangenprint, maar ook zeer gedetailleerde fotoprints van bijvoorbeeld een olifant, panter of wolf. Dankzij de warme kleurstellingen zorg je met deze Snoozing dekbedovertrekken direct voor een knusse sfeer. Naar welke print gaat jouw voorkeur uit?

Sweet Memories

Zachte kleuren en zoete prints zorgen voor een instant romantische sfeer in de slaapkamer. Een uitstraling die menigeen graag ziet in het slaapvertrek, niet waar? Het aanbod aan Snoozing dekbedovertrekken met een bloemendessin is dan ook enorm, vandaar de story Sweet Memories. Prachtige plaatjes in fijne pastelkleurtjes, bloeiende bloesems en andere mooie composities. Zelfs in de winter haal je met deze dekbedovertrekken het voorjaar in huis.

Botanical Comfort

De botanische trend is ook nog steeds volop in beeld. De jungleprintjes en groene planten zijn haast verweven met ons interieur. Mocht je deze trend ook willen doorzetten in de slaapkamer, dan kan je bij Snoozing naar hartenlust shoppen. De story Botanical Comfort bestaat uit tal van toffe dessins, geïnspireerd op de Urban Jungle trend die we al tijden zien. De collectie Snoozing dekbedovertrekken bestaat uit verschillende prints en dessins. Hetgeen waar het merk eigenlijk ook om bekend staat. Ga jij voor subtiele dessins met een print van bladeren of voor één van de realistische fotoprints die zo uit de natuur gegrepen lijkt te zijn?

De hele collectie Snoozing dekbedovertrekken bekijk je hier >>
Vorig artikel
Babylons Garden dekbedovertrek
Volgend artikel
SNURK Banana Monkey dekbedovertrek