World Cat Day: de 9 leukste poezen overtrekken

World Cat Day: de 9 leukste poezen overtrekken

Verwen je kat op World Cat Day en slaap onder het leukste poezen beddengoed van Smulderstextiel!

Hiep Hiep Miauw! Het is vandaag World Cat Day, oftewel Internationale Kattendag. Dat lijkt een beetje op dierendag, alleen blijven de andere dieren even uit de spotlights. Vandaag draait namelijk alles om katten.

Slapende kat = zen

Katten staan erom bekend dat ze erg goed kunnen slapen. Gemiddeld liggen ze 12 tot 16 uur per dag te luieren. Daar zijn wij mensen stiekem best een beetje jaloers op. We zouden het soms ook wel willen, maar door tijdgebrek komt het er eigenlijk nooit van. Heb je überhaupt moeite om in slaap te vallen? Dan helpen deze relaxende katten je toch gewoon een handje.. uhh pootje. Je hoeft alleen maar naar deze schattige dekbedovertrekken te kijken en je ogen beginnen al dicht te vallen. Kat in het bakkie!

Meerdere katten = kleine chaos

Heb je veel poezen of katten in huis? Net als op die leuke overtrekken hieronder? Hartstikke gezellig natuurlijk, maar het valt niet altijd mee om ze in toom te houden. Zeker die jonge kittens weten heel goed hoe ze het bloed vanonder je nagels vandaan kunnen halen. Over nagels gesproken, om te voorkomen dat ze je huis overhoop halen zul je soms erg streng moeten zijn. Behalve dan op World Cat Day, een mooie gelegenheid om ze eens flink te verwennen! Als ze braaf zijn tenminste..

Zet je kat in het zonnetje

Geef je kat een paar flinke knuffels en schotel hem zijn lievelingseten voor. Dat kan hij vast waarderen en zal hij laten merken door kopjes te geven en luid te spinnen.
Kun jij geen genoeg krijgen van je zachte pluizenbol? Voor de echte kattenliefhebber zijn er nog veel meer leuke dekbedovertrekken met katten erop. Dit beddengoed thema staat erg leuk in de kinderkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

Good Morning Sweety dekbedovertrek - World Cat Day
Good Morning Sweety dekbedovertrek

Welke van de negen is jouw favoriet?

Vorig artikel
van ledikant naar peuterbed
Volgend artikel
Badstof hoeslakens