Zomerdekbedden van Polydaun: ideaal tijdens warme zomernachten

Zomerdekbedden van Polydaun: ideaal tijdens warme zomernachten

zomerdekbed-polydaun-ideaal-tijdens-warme-zomernachten-zomer

De zomer is in zicht, het zonnetje schijnt en het kwik stijgt tot tropische temperaturen. Heerlijk natuurlijk, maar in de slaapkamer is het klam en warm. Aan de ene kant is een laken te dun en aan de andere kant is je normale dekbed weer veel te warm. Hierdoor wordt je nachtrust continu verstoord. Polydaun heeft daar een oplossing voor: een speciaal zomerdekbed dat licht is in gewicht en een uitstekende vochtregulatie biedt; alles waar je naar op zoek bent deze warme zomer!

Zo maak jij warme zomernachten aangenaam

In de zomer slapen we vaak net iets korter dan we zouden willen. Lig je vroeg op bed, dan slaap je midden in de tropische hitte. En ga je laat naar bed, dan mis je belangrijke uurtjes slaap en een fijne deken om je heen. Door deze worsteling in bed wordt je nachtrust vaak meerdere malen per nacht onderbroken. Polydaun heeft daar een oplossing voor: speciale dekbedden gevuld met katoen of bamboe. Deze zomerdekbedden van Polydaun zijn licht in gewicht en beschikken over een uitstekende vochtregulatie en bezitten ademende eigenschappen, alles wat je nodig hebt voor een aangename zomernacht!

Bekijk alle zomerdekbedden van Polydaun >

Katoenen zomerdekbed

Het katoenen zomerdekbed van Polydaun is speciaal voor zwoele zomernachten en voor mensen die het ’s nachts vaak (te) warm hebben. Het zomerdekbed is licht in gewicht en voorzien van een vulling van 100% katoen, dat zorgt voor een uitstekende vochtabsorberende en ventilerende werking.

Dankzij de ademende kenmerken worden temperatuurschommelingen tijdens de nacht goed opgevangen. Transpiratievocht kan snel verdampen waardoor een klam bed en bezweet wakker worden niet meer voor zal komen. Ook de tijk is volledig gemaakt van katoen, dat de ventilatie bevordert. Kortom, een uitkomst tijdens de zwoele zomermaanden en voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben.

Bamboe zomerdekbed

Last van nachtelijk transpireren en op zoek naar meer luxe? Dan is het bamboe zomerdekbed van Polydaun geschikt voor jou. Het bamboe dekbed is de luxe variant van het katoenen dekbed. Het bamboe dekbed bevat dezelfde eigenschappen als het katoenen dekbed, maar dit materiaal is iets zachter wat zorgt het voor een weldadig gevoel voor de huid.

Dit natuurlijke materiaal heeft een optimale ventilatie en vochtregulatievermogen. Bamboe neemt maar liefst 40 procent meer vocht op dan katoen! Hierdoor behoort bezweet wakker worden tot de verleden tijd en worden bacteriën en schimmels geweerd. De zachte 100% percale katoenen tijk zorgt ervoor dat transpiratievocht wordt afgevoerd voordat het in de vulling kan trekken. Daarnaast is bamboe licht van gewicht, lekker zacht en milieuvriendelijk.

Naast een fijn zomerdekbed ook een anti-transpiratie hoofdkussen? Die vind je hier.

 

Met een zomerdekbed van Polydaun geniet jij weer van een goede nachtrust en behoren klam en bezweet wakker worden tijdens de zwoele zomermaanden tot de verleden tijd.

Vorig artikel
Voorjaarscollectie Beddinghouse ontdek de 6 trendy stijlen
Volgend artikel
Beddinghouse Field With Poppies dekbedovertrek