De voorjaarscollectie van Beddinghouse; 6 trendy stijlen

De voorjaarscollectie van Beddinghouse; 6 trendy stijlen

Voorjaarscollectie Beddinghouse ontdek de 6 trendy stijlen

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een update van jouw (slaapkamer) interieur. Volg jij de laatste trends op de voet? De voorjaarscollectie van Beddinghouse staat bol van de trendy interieurstijlen met stijlvolle dekbedovertrekken, gemaakt van hoogwaardige stoffen. Van kleurrijke bloemmotieven, hippe retroprints tot rustgevende natuurtekeningen. Geef je slaapkamer een make-over en maak je klaar voor het voorjaar!

Voorjaarscollectie Beddinghouse

Ieder seizoen ontwerpt Beddinghouse een aantal thema-collecties die zijn geïnspireerd op prachtige, herkenbare verhalen en de laatste trends op het gebied van mode en inrichting. Binnen elk thema vind je bijpassende dekbedovertrekken, plaids en hoeslakens zodat je jouw slaapkamer gemakkelijk en snel een mini make-over kunt geven met een groot effect. Zo volg jij de laatste trends op de voet en houd je jouw interieur up-to-date.
Alle artikelen van Beddinghouse zijn met uiterste zorg gemaakt van natuurlijke materialen van uitstekende kwaliteit. Het prominente merk ontwikkelt continu innovatieve materialen en producten om de consument te blijven verrassen. Denk aan materialen als seersucker en dekbedovertrekken binnen de Care-lijn die (deels) zijn gemaakt van lyocell of gerecycled katoen.

Naar Beddinghouse >

Dusk

Na een enerverende week trek je naar de kust, je geniet van een goed glas wijn terwijl je ‘s avonds de zon ziet zakken in de zee. De story Dusk uit de Beddinghouse voorjaarscollectie doet je denken aan een prachtige zonsondergang. Kom tot rust in een slaapkamer vol warmte tinten zoals terra, lila , karamel bruin en oudroze. De elegante dessins zijn voorzien van een prachtig kleurverloop, fleurige bloemenprint of verschillende banen van katoen-satijn. Dit thema maakt jouw slaapkamer niet alleen lente-, maar ook zomerproof.

Serene

Ben jij geen fan van de felle kleuren? Dan is de story Serene iets voor jou. Het kleurenpalet is geïnspireerd op helder blauwe luchten, zandduinen en hoge grassen. De dekbedovertrekken zijn voorzien van lichtblauwe, beige- en grijstinten. Combineer de dessins met natuurlijke materialen als blond hout, bamboe pampasgras en lichte accessoires. Met dit thema creëer je een rustige en vredige sfeer in de slaapkamer.

Breeze

Haal buiten naar binnen, zet je ramen open en geniet van een heerlijk warme zomerbries. De story Breeze bestaat uit dekbedovertrekken met banendessins en botanische prints in de kleuren terra, groen en blauw. Het kleurenpalet en de prints van bladeren brengen je terug naar de jaren ’70. Het thema uit de Beddinghouse voorjaarscollectie is geïnspireerd op de retro periode die dit seizoen een grote comeback maakt. Combineer het beddengoed met groene muren, vintage meubels en veel planten.

Dayspring

Het thema Dayspring weerspiegelt de schoonheid van de natuur. Prachtige botanische prints en bloemmotieven in groen- en paarstinten stelen hier de show. Neem een kijkje in het bos, waan je tussen de klimopbladeren of begeef je tussen de Calathea’s. Combineer de dekbedovertrekken met een roze hoeslaken en groene sierkussens. Maak de slaapkamer compleet met een zwarte stalen deur, visgraatvloer,  muren in oudroze of donkergroen en lila accessoires.

Vibrant

Luid de lente in met de story Vibrant! Hou jij van een frisse, vrolijke slaapkamer? Dan is dit thema op jouw lijf geschreven. Een energieke mix van kleuren als geel, roze, groen en terra vormt de basis voor deze story. De dekbedovertrekken zijn voorzien van speelse banendessins en levendige bloemenprints. Stijl het af met oker of lila muren die de dessins tot leven laten komen. Maak de look tot slot compleet met pastelkleurige accessoires en een grote vaas met bloemen. In deze fleurige slaapkamer sta jij iedere dag op met een glimlach!

Delicate

Fan van de romantische woonstijl? In dat geval kun jij je hart ophalen met de story Delicate.  Prachtige pastels en romige wittinten maken het thema zacht, zoet en vrouwelijk.  Dit thema uit de Beddinghouse voorjaarscollectie is gebaseerd op de Pastel Perfect trend voor dit seizoen waarbij zachte pasteltinten als lila, babyblauw en mintgroen de basis vormen. De dekbedovertrekken bestaan veelal uit frisse bloemenprints, streeppatronen en uni kleuren. Mix het beddengoed met een houten vloer, webbing meubels en rotan accessoires voor en frisse voorjaarslook!

En welk thema uit de Beddinghouse voorjaarscollectie ga jij toepassen in je slaapkamer?

Vorig artikel
dekbed-wassen
Volgend artikel
zomerdekbed-polydaun-ideaal-tijdens-warme-zomernachten-zomer