Ontdek Silvana: fijne hoofdkussens voor elk type slaper

Ontdek Silvana: fijne hoofdkussens voor elk type slaper

Silvana hoofdkussens

Een goede nachtrust begint met het juiste beddengoed. Slaap je op een comfortabel hoofdkussen, dan ervaar je echt het verschil. Je voelt je elke ochtend uitgerust, energiek en klaar om de dag te beginnen. Binnen het ruime assortiment van Silvana vind je daarom een geschikt hoofdkussen voor elk type slaper.

Slapen zonder nekklachten

Word je wel eens wakker met nekklachten? Dan is het goed mogelijk dat je slaapt op een te zacht of juist te stevig hoofdkussen. Tijdens het slapen moeten je nekwervels zo veel mogelijk op één lijn liggen. Hierdoor knikt je hoofd minder naar voren of naar achteren. Door een kussen dat is aangepast op jouw lichaam voorkom je pijn in de nek. Zo krijgen je spieren elke nacht de nodige ontspanning.

Welk Silvana kussen het beste bij je past ligt aan je slaaphouding, postuur en het type matras waarop je ligt. Zo heeft een zijslaper vaak baat bij een dik en hoog kussen. Een buikslaper heeft daarentegen niet zo veel nodig en geniet het meeste comfort met een dun, zacht kussen. Omdat ook je postuur en matras een rol spelen is een hoofdkussen kiezen heel persoonlijk. Silvana maakt gebruik van een handig kleurensysteem waarmee je precies ziet welk kussen het beste bij je past. Met slechts drie vragen weet je de kleur van jouw perfecte hoofdkussen.

Extra ondersteuning van de nek

Veel Silvana hoofdkussens zijn voorzien van een handige neksteun, bijvoorbeeld het Silvana Support Royale kussen of het Silvana Support kussen. Merk je dat deze neksteun na langdurig en intensief gebruik minder ondersteuning biedt dan eerst? In het brede assortiment vind je ook een Silvana Support neksteun die je los kunt bestellen. Ze zijn vervaardigd uit gepatenteerde latex (Vita Talalay®). Dit is een heerlijk soepel en ventilerend materiaal. Een goede neksteun zorgt ervoor dat ook je rugwervels voldoende ontspannen. Verder kun je een Silvana kussen eenvoudig naar wens opvullen of vernieuwen door losse kussenvulling.

Het Silvana Comfort hoofdkussen

Op zoek naar meer slaapcomfort? Probeer dan eens het aantrekkelijk geprijsde Silvana Comfort hoofdkussen. Het kussen is verdeeld in drie vakken zodat de vulling goed wordt verdeeld. Ook blijft het materiaal hierdoor mooi op zijn plaats zitten. Verder heb je keuze uit zes verschillende varianten: van extra zacht tot aan extra stevig. Er zit dus altijd wel een geschikt Silvana Comfort hoofdkussen voor je tussen.

Een sterk staaltje Hollands vakmanschap

De Silvana hoofdkussens zijn het resultaat van puur vakmanschap. In 1983 ontwikkelde het bedrijf hun eerste innovatieve hoofdkussen op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit Silvana Support hoofdkussen is nog steeds een uiterst geschikte keuze. Alle producten zijn afkomstig uit Nederland en gemaakt van kwalitatieve materialen. Dankzij de speciale vulling en tijk hebben Silvana kussens een goede isolatie en vochtregulatie. Je valt hierdoor niet alleen ontspannen in slaap, maar wordt ook weer lekker fris wakker. Van gesiliconiseerde holle polyester vezels (Comforel®) tot aan een gepatenteerde Sanitized® behandeling tegen schimmel en bacteriën. Silvana gaat altijd vooruitstrevend te werk. Heb jij al een comfortabel Silvana hoofdkussen in huis?

 

Bekijk hier de volledige Silvana hoofdkussencollectie

 

Welke type slaper ben jij?

 

Vorig artikel
beddengoed-wassen-tips-eerste-wasbeurt
Volgend artikel